Antena Căutare

Zarug îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY, din 10 septembrie

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1, ce va avea premiera sâmbătă, 10 septembrie, de la 20:00, aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol, iar spectacolul va continua şi în culise.

zarug Galerie
Zarug îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY, din 10 septembrie | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Imediat după difuzarea unei gale, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce vor putea fi urmărite pe AntenaPLAY.

Din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, după gala Te cunosc de undeva!, Zarug îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY

După ce a făcut senzaţie în calitate de concurent, în sezonul anterior, Zarug va face parte şi în acest sezon din show-ul transformărilor, de data aceasta însă din postura de host Te cunosc de undeva! After Party. Zarug va surprinde toate momentele amuzante şi interesante din culisele show-ului, va comenta transformările si le va arăta telespectatorilor tot ce nu văd în emisiune.

De cântat, am vorbit ca nimeni altul sezonul trecut. Dar cineva trebuie să devoaleze şi backstage-ul #tcdu18 şi ăsta sunt eu!”, a declarat Zarug. Noul host al Te cunosc de undeva! After Party va invita săptămânal telespectatorii la nevăzutele care fac din Te cunosc de undeva! o experienţă totală şi de neuitat pentru concurenţi! „Nici că se putea rol mai potrivit pentru mine şi e o bucurie si o onoare sa fac parte din nou din acest show formidabil. Eu o sa ma distrez, sper ca si voi cu mine!”, a mai completat Zarug.

Citește și: Când va avea premiera sezonul 18 din „Te cunosc de undeva!”. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 20:00

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, începând din 10 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 și exclusiv online în AntenaPLAY.

Citește și: 8 cupluri de vedete au spus „DA” transformărilor în cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! Show-ul a ajuns la majorat

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x