Antena Căutare

ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva!

„N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”. Cei doi vor avea parte de o super transformare în Snoop Dogg şi Kathy Perry – California Gurls şi vor avea ocazia să aducă pe scenă un videoclip de milioane de dolari.

ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva! Galerie
ADDA şi Radu Bucălae, videoclip de milioane de dolari, pus în scenă la Te cunosc de undeva! | Antena 1

Pentru cea de-a şasea gală a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta le-a adus ADDEI şi lui Radu Bucălae un moment cu adevărat spectaculos, plin de culoare şi care topeşte şi cele mai dure inimi, după cum au spus chiar prezentatorii Te cunosc de undeva!.

„Un moment fabulos! Să pui în scenă, la Te cunosc de undeva!, un videoclip care costă milioane de dolari, e fascinant!”, a declarat jurata Andreea Bălan imediat după prestaţia celor doi artişti.

Chiar dacă rezultatul a fost un spectacol jucăuş, în spatele lui au stat şi de această dată foarte multă muncă, dar şi situaţii neprevăzute. „Am fost tras de păr într-un hal... nici nu vreau să îmi amintesc!”, îşi aminteşte Radu, care a avut nevoie de dreaduri pe un păr foarte scurt, în vreme ce ADDA a marcat şi ea o premieră: „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”, a dezvăluit artista.

Pepe a completat imediat: „Asta înseamnă să ai o voce rece, dar dulce!”.

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Până atunci însă, îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a cincea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro.

După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Citește și: WRS, terorizat de cel mai nou personaj de la Te cunosc de undeva! „Sufăr de depresie muzicală!”

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Citește și: Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audienţă. CRBL şi Radu Ţibulcă au câştigat ediţia cu punctaj maxim

WRS, terorizat de cel mai nou personaj de la Te cunosc de undeva! „Sufăr de depresie muzicală!”... Emilian a vorbit despre despărțirea de fosta lui iubită. Ce detalii intime a dezvăluit concurentul de la Te cunosc de un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x