Căutare Live

Bella Santiago, dezvăluiri emoționante! Când se va căsători în biserică, cum va arăta rochia de mireasă și ce a făcut pentru fiica ei. „Sunt hotărâtă” - Video

Bella Santiago, câștigătoare „X Factor” și „Te cunosc de undeva”, a dezvăluit când se va căsători în biserică, cum va arăta rochia ei de mireasă, dar și ce gest incredibil a făcut pentru fiica ei în vârstă de opt ani.

„De Crăciun am fost acasă cu familia, iar a doua zi, pe 26 decembrie, am fost cu prietenii. De Revelion am avut concert în Brașov. Apoi am mai stat o zi, pentru fiica mea, care a văzut pentru prima dată zăpadă. A fost foarte fericită. Soacra mea a făcut sarmale, cârnați, mămăligă”, a spus Bella Santiago despre cum și-a petrecut sărbătorile.

De asemenea, Bellla Santiago a povestit că fiica ei, care este de șapte luni în România, vorbește limba română foarte bine, s-a obișnuit cu mâncarea, și merge la o școală normală.

În România va sosi curând și mama artistei, pentru nunta ei, ce va avea loc pe 9 mai.

„O să facem nuntă în biserică, pe 9 mai. Vreau să am o rochie de mireasă simplă. Nu am emoții, pentru că sunt hotărâtă”, a spus Bella Santiago.

Născută într-o familie modestă din Dasmariñas, un oraș în provincia filipineză Cavite, Bella Santiago a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan de la vârsta de 15 ani. Tatăl ei a murit pe când aceasta avea un an. A fost crescută de bunica ei, întrucât mama a fost nevoită să plece la muncă departe de casă.

În țara sa natală, Bella Santiago a apărut în show-ul de talente Pinoy Pop Superstar, difuzat de GMA Network. Înainte de a se stabili în România, a participat, de asemenea, la concursul Tawag ng Tanghalan, difuzat în cadrul show-ului It's Showtime, unde a interpretat piesa „Crazy in Love" a lui Beyoncé.

Bella Santiago s-a mutat în România în 2016. În februarie 2017 a lansat single-ul de debut „Unpredictable". În februarie 2017 a început colaborarea cu trupa Jukebox.

În decembrie 2018, Bella Santiago a câștigat finala celui de-al optulea sezon al „X Factor”. Este pentru a doua oară când un concurent străin este declarat învingător, după victoria din anul precedent a americanului Jeremy Ragsdale. Artista a mărturisit că a participat la „X Factor” pentru a putea să își ajute fetița acum în vârstă de opt ani și familia care au rămas în Filipine.

În decembrie 2019 a câștigat show-ul Te cunosc de undeva sezonul 14, pe canalul Antena 1.

În decembrie 2018, Bella Santiago s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuț Grigorie, pentru care a luat, de altfel, decizia de a se stabili în România. Cei doi s-au cunoscut într-un local din Malaezia, unde Bella Santiago susținea un concert. Ea are o fiică dintr-o relație anterioară. Tatăl acesteia le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat.

Mărturisiri emoționante despre Bella Santiago. Ce impresia i-a făcut Ozanei Barabancea, de la prima întâlnire?... Primele imagini din luna de miere a Andreei Bălan! Pe unde s-a plimbat artista și cum s-au distrat micuțele - VIDEO...
Ultimele știri