Antena Căutare

Călin Goia și Voltaj vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

O nouă seară de show și voie bună, sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, cu transformări totale și o... nuntă de familie, la “Te cunosc de undeva!”.

O nouă seară de show și voie bună, sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, cu transformări totale și o... nuntă de familie, la “Te cunosc de undeva!”.

Anda Adam se mărită și, cum familia ei biologică este împărțită pe patru continente, familia “Te cunosc de undeva!” îi va organiza o nuntă muzicală pe care aceasta să n-o uite niciodată. Sâmbătă seara, la Antena 1, Anda va îmbrăca rochia albă, în avanpremiera nunții ei programate în luna iunie, se va transforma într-o mireasă foarte sexy și se va bucura de urările muzicale ale foștilor ei colegi, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Jackpot-ul serii îl va aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, cu ajutorul lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, pe... Călin Goia. Cei doi vor interpreta alături de ceilalți componenți ai trupei Voltaj, piesa “De la capăt”, care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Viena.

Pentru ediția de sâmbătă, ultima dinaintea semifinalei, concurenții și-au pregătit foarte riguros transformările. După succesul fulminant pe care l-au avut în postura celor două surori de la Azucar Moreno, Denisa și Raluca de la Bambi au de dus acum la bun sfârșit o nouă provocare latină, plină de patos și flamenco, dar în travesti: Gypsy Kings. Oana Sîrbu va cânta muzică populară, transformată în Andra, Cezar Ouatu va încerca să interpreteze piesa “Halelujah” precum Alexandra Burke, iar Liviu Vârciu îl va imita pe Aurel Moldoveanu. Alina Eremia va cânta “Moving on Up”, hit-ul anilor ’90, transformată în Heather Small, solista trupei M.People, Lidia Buble le va aminti tuturor de Luminița Dobrescu, prima româncă frumoasă și talentată care câștiga, în 1969, Cerbul de Aur, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru vor fi Ali Campell, solistul trupei UB40, și Pato Banton, iar Daniel Iordăchioae va cânta “S-a rupt lanțul de iubire”, transformat în Dan Ciotoi, solistul trupei Generic.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii vor afla sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Daniel Iordăchioae a cântat la o înmormântare, în groapa răposatului:“A fost aventura vieții mele profesionale”... Liviu Vârciu are acasă, pe perete, o poză cu Alina Eremia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x