Antena Căutare

„Care frunză pică jos". Ada și Cornel Palade s-au transformat în Cornelia și Lupu Rednic în ediția a patra a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!” Florin Ristei: „M-ați făcut să mă descalț și să dansez”

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Ada și Cornel Palade se transformă în Cornelia si Lupu Rednic interpretând melodia „Care frunză pică jos".

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Ada și Cornel Palade se transformă în Cornelia și Lupu Rednic interpretând melodia „Care frunză pică jos".

Cei doi și-au intrat așa de bine în rol, încât cu greu îți poți da seama că e o transformare! Accentul maramureșan a oferit o notă autentică melodiei cântate de aceștia.

Îmbrăcați cu straie populare maramureșene și însoțiț de ansamblu, aceștia au transmis emoția unei piese atipice.

Monologul ținut de Cornel Palade la începutul momentului a provocat hohote de răs, acesta povestind puțin despre Cimitirul Vesel de lângă Sghetul Marmației.

„Un moment la fel de luminos așa cum l-ar fi prezentat și originalii!”, a spus Aurelian Temișan.

Show incendiar la „Te cunosc de undeva!”. Bella Santiago s-a transformat în Bebe Rexha și a dansat senzual pe piesa „Say... Moment emoționant la „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Mary J. Blige & Bono...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x