Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 15

În finala sezonului 15 "Te cunosc de undeva!" s-au luptat pentru marele premiu AMI, Monica Anghel și Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Romică Țociu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, însă doar unul dintre ei a reușit să câștige.

Finala Te cunosc de undeva 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 15 Galerie
Finala Te cunosc de undeva 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 15

Ajuns deja la al XV-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva! s-a bucurat de un parcurs demn de invidiat. Împreună cu premiul adjudecat în finala de sâmbăta aceasta, 225.000 de euro au ajuns, de-a lungul timpului, la familii nevoiaşe din România şi peste 150 de artişti au simţit pe propria piele magia transformărilor.

La finalul sezonului 15, artista care a impresionat cu transformările ei este AMI.

AMI este în culmea fericirii, mai ales că s-a aflat mereu în fruntea clasamentului cu cele mai multe puncte și a fost nominalizată prntre cei patru finaliști ai sezonului 15 "Te cunosc de Undeva!".

Alături de ea s-au luptat alte trei echipe puternice, formate din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Romică Tociu și Adriana Trandafir, Marcel Pavel și Monica Anghel.

Ruleta a decis pentru cei patru finaliști, iar AMI s-a transformat în Britney Spears, o legendă pop, care i-a purtat noroc în aceasta seară. Artist a fost foarte entuziasmată și încântată de decizia ruletei.

Citește și: Finala Te cunosc de undeva 2020. AMI, transformare spectaculoasă în Britney Spears: "Prima finalistă, primul mega-show!"

Competiția a fost una strânsă, însă AMI a surprins încă din prima clipă cu show-ul ei incendiar și interpretarea piesei "OOPS!... I did it again".

AMI este câștigătoarea sezonul 15 "Te cunosc de undeva!"

Micuța artistă a impresionat jurații cu transformările ei din cadrul emisiunii, iar finala a fost una spectaculoasă. Cântăreața a făcut un show pe măsură și a câștigat premiul în valoare de 15.000 de euro, bani care vor ajunge la o familie nevoiașă.

De-a lungul edițiilor, AMI a evoluat și a fost desemnată câștigătoare de mai multe ori, datorită modului în care cântă și dansează. Multe dintre momentele ei au fost perfecte din toate punctele de vedere. Aceasta s-a adaptat rapid stilurilor muzicale și de dans, întâmpinând provocările cu zâmbetul pe buze și profesionalism.

În ultima ediție a sezonului 15 "Te cunosc de undeva!", ruleta i-a oferit artistei un personaj destul de dificil, Christina Aguilera, una dintre cele mai sexy blonde din anii 90'.

Se pare că personajul i s-a potrivit de minune lui Ami, care a făcut un show provocator cu ținuta și interpretarea ei.

AMIa fost încântată și de această transformare. “Eu o știu pe Christina Aguilera, când eram mica aveam postere lipite pe pereți”, a mărturisit ea.

Jurații au fost entuziasmați și mândri de victoria artistei, care și-a meritat pe deplin acest premiu. Și celelalte echipe au ținut neapărat să o felicite pe AMI și să îi spuncă că a avut un moment de-a dreptul fascinant.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. AMI, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera

Artisa a rămas plăcut surprinsă atunci când a primit vestea cea mare. Aceasta a mulțumit tuturor și a spus că este o surpriză neașteptată pentru ea.

Cine este AMI, câștigătoarea sezonului XV de la Te Cunosc de Undeva

Este o cântăreață de excepție din România, de muzică dance, care a devenit cunoscut pentru piesele și colaborările ei, printre care „Trumpet Lights” ,,Playa en Costa Rica’’ sau „Deja Vu” feat. Grasu XXL.

Frumoasa brunetă are 31 de ani și s-a născut în Baia Mare, iar la doar trei ani, părinții au înscris-o la festival de muzică din localitate, unde a impresionat și a câștigat premiul cel mare. După ce a terminat liceul, AMI a plecat la București și a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică, secția Compoziție Jazz–Muzică Ușoară.

AMIa participat și la prima ediție a show-ului X Factor, unde a avut-o mentor pe Paula Seling, cea care a luat-o pe artistă în trupa ei. Aceasta a debutat în industria muzicii în 2012, cu piesa "Trumpet Lights" și cu sprijinul celor de la Media Pro Music.

Finala Te cunosc de undeva 2020. Monica Anghel și Marcel Pavel au strălucit pe scenă cu piesa "Kalinka"... Sezonul 15 „Te cunosc de undeva” a fost câștigat de AMI! Finala, lider de audienţă în rândul publicului din mediul urban...
Video Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Sambata, 24.06.2023, 23:55
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Emilian ș-a luat prin surprindere fanii cu un anunț care i-a uimit pe fanii săi. Dublul câștigător Te cunosc de undeva! a plecat din țară fără să știe când va reveni. Ce a explicat artistul.

Luni, 26.06.2023, 12:38
Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Artiștii #NăscuţiPentruSpectacol – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură.

Duminica, 25.06.2023, 10:26
Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Wrs și Emilian au demonstrat din nou faptul că dețin toate calitățile și abilitățile pentru a câștiga Te cunosc de undeva! două sezoane la rând. Ce mesaje au scris aceștia după victorie.

Duminica, 25.06.2023, 10:19
Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat echipa dublu victorioasă când a aflat punctajul final.

Sambata, 24.06.2023, 23:30
x