Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae, spectacol la superlativ cu transformarea în Harry Styles

ADDA și Radu Bucălae au adus pe scena din Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19 videoclipul hit-ului „As It Was” și au reușit un show complex marca Harry Styles.

adda si radu bucalae la te cunosc de undeva sezoul 19 Galerie
ADDA și Radu Bucălae s-au trasformat în Harry Styles în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

ADDA și Radu Bucălae au fost extrem de bucuroși de alegerea făcută de ruletă pentru ei în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cuplul de finaliști s-a ridicat, din nou, la înălmțimea așteptărilor juraților, dar și ale publicului cu ceea ce au reușit să realizeze pentru ultima gală.

ADDA și Radu Bucălae s-au trasformat în Harry Styles și au cântat „As It Was” în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19

Hit-ul momentul „As It Was” a răsunat în platoul Te cunosc de undeva, în ediția finală. Mai mult decât atât, trasnformați în Harry Styles, ADDA și Radu Bucălae au pus în scenă clip-ul cinematic al celebrei piese.

Cei doi finaliști au stufiat personajul până în cele mai mici detalii și până și vestimentația lor a fost identică cu cea a artistului american. Încă de la primele acorduri, toți cei prezenți i-au privit cu gura căscată.

Jurizare ADDA și Radu Bucălae în Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023

„Vreau să vă laud, vreau să mă bucur că am fost împreună cu voi în aceasta bucurie, provocare, încercare. Pentru că este ultimul shot vreau să spun că o invidiez pe ADDA pentru că te-a avut ca parter. Te-am văzut acum cu Silvia, acest schimb de priviri, această generozitate a ta ca și actor, ca și partener, despre asta este vorba într-o echipă. Ai fost un parter ideal”, a spus Ozana Barabancea.

„Ai fost foarte bun, Radu! Ai fost de acolo, te-am crezut. De atenția la detalii nici nu mai vorbesc”, a adăugat și Minai Petre.

„Sunteți de departe unul dintre cele mai vesele cupluri de aici”, a comentat și Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții spectaculoase în ultima gală. Ce au p... Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. CRBL și Radu Țibulcă, transformarea impecabilă în Eminem. Cum au schimbat ver...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x