Antena Căutare

Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată duminică, de la ora 20.00

,,Sunt mândru că sunt român, pentru că România este, în sfârșit, campioană, în Europa, la... băutură!”

radu pietreanu la iumor Galerie
Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizările pentru cele mai inedite categorii. | A1

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizările pentru cele mai inedite categorii.

Citește și: Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri

Radu Pietreanu, show de zile mari la iUmor în ediția specială de Paște

În cadrul Galei România, ești Campioană!, pentru decernarea premiilor la categoria ,,Pâine și sare”, cu nominalizările ,,Cea mai mare pâine coaptă vreodată”, ,,Cele mai multe mâncăruri tradiționale, sărate în mod intenționat”, ,,Degustare de vin în orb” și ,,Cele mai multe cazuri de indigestie de sărbători, din lume”, invitat special este Radu Pietreanu, care a venit pe scena iUmor cu un super moment, reușind, și de această dată, să-i facă pe cei prezenți să râdă cu gura până la urechi.

Citește și: Doamna Gicuța s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor Delia: „Sunteți o apariție. Ați fost de poveste!”

La întrebarea ,,La ce este România campioană, Radu a răspuns, clar și la obiect, în stilul caracteristic: ,,România este campioană la sport, dacă întoarcem clasamentul, la săritura în lățime și la căzătura în lungime!“, s-a amuzat artistul. ,,Sunt mândru că sunt român, pentru că România este, în sfârșit, campioană, în Europa, la... băutură!”, a continuat el, iar ce a urmat a fost un adevărat spectacol.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Doamna Gicuța are o experiență vastă și se vede.Delia:„Sunteți o apariție. Ați fost de poveste”

Ce momente au pregătit invitații, care sunt categoriile acestei ediții speciale iUmor, cine sunt nominalizații și cum au reacționat câștigătorii, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Doamna Gicuța s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor Delia: „Sunteți o apariție. Ați fost de poveste!”... Iulia Albu, apariție electrizantă pe scena iUmor, în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x