Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat echipa dublu victorioasă când a aflat punctajul final.

imagine cu wrs si emilian castigatorii te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

A fost o adevărată desfășurare de forțe în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cele patru echipe finaliste au dat tot ce au avut mai bun în lupta pentru trofeu și premiul cel mare. WRS și Emilian, Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă și ADDA și Radu Bucălae au impresionat cu reprezentațiile lor, care au fost lăudate și aplaudate la scenă deschisă.

Concurenții nu lăsat niciun detaliu la voia întâmplării și le-au făcut misiunea grea atât juraților, cât și celor aflați în public. Cu toate acestea, numai o echipă a reușit să convingă pe toată lumea cu interpretarea lor și aceea a fost cea compusă din WRS și Emilian.

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum a reacționat echipa dublu victorioasă

WRS și Emilian au ținut stindardul sus și în acest sezon. Cei doi și-au apărat cu onoare trofeul obținut sezonul trecut și mai mult, au bifat o nouă victorie.

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 19 au convins nu mai jurații, și colegii de la canapea și spectatorii, obținând cel mai mare punctaj de la fiecare „jurizare” din această seară. Astfel, cu un total de 525 puncte, WRS și Emilian au obținut trofeul și premiul cel mare pentru a doua oară consecutiv.

La o distanță considerabilă, pe locul 2, cu 450 de puncte, s-au situat CRBL și Radu Țibulcă. Locul 3, a fost ocupat de Nicole Cherry și Juno, cu 448 de puncte, iar locul 4 de ADDA și Radu Bucălae, care au înregistrat un total de 409 puncte.

„Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați. Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon, d-apăi să reușim să îl câștigăm și pe al doilea. E ca și cum am primit un tort și este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut în sezonul acesta

Blatul acela serios format din Anca și Jean, un pic de sirop de femeie așa cum ne-au oferit Amna și Misha, urmate de un pic de sare, că așa se pune, CRBL și Radu, primul strat de cremă ADDA și Radu Bucălae, glazura fină formată din Cristina și Damian, ornamentele de pe tort Valentin și Codruța și nu în ultimul rând, cireșele de pe tort Nicole Cherry și Juno”, a declarat Emilian.

În Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19 din 24 iunie 2023, Emilian și Wrs au reușit să pună în scenă un adevărat regal. Cu vocile puternice și coregrafia complexă, ei au reușit să îi cucerească pe toți cu transformarea în Michael Jackson.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Aurealin Temișan, show neașteptat în ultima gală. Cum a cântat „The Real Slim... Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după vict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x