Antena Căutare

Liviu Vârciu, un bărbat plin de surprize! “Nu sunt Don Juan. Nu mă mai cred femeile cuminți... ele cred că sunt un golan”

Fără îndoială, Liviu Vârciu are o reputație de Don Juan în showbiz-ul autohton şi recunoaşte că această imagine nu îi place deloc, pentru că i-a făcut numai probleme.

Fără îndoială, Liviu Vârciu are o reputație de Don Juan în showbiz-ul autohton şi recunoaşte că această imagine nu îi place deloc, pentru că i-a făcut numai probleme.

“Nu sunt Don Juan. M-a încurcat această titulatură, pentru că nu mă mai cred femeile cuminți... ele cred că sunt un golan”, spune Vârciu.


Ca să demonstreze că este altfel decât crede lumea, Liviu ne-a mărturisit că știe să gătească. “Gătesc, pentru că am stat foarte mult timp cu chirie. Știu să fac ciorbe, supe, ostropel, tocană, musaca”, mai spune el.


Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu va întruchipa un personaj veșnic tânăr, sturlubaticul Adrian Enache. “Enache e ca un simbol pentru mine. Se pensează, știi? Sper să-mi iasă acest personaj”, continuă acesta. Dacă îi va ieși sau nu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 28 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Alina Eremia, schimbare radicală de LOOK! Cum arată acum vedeta de la ”Te cunosc de undeva”... Raluca de la Bambi are o pasiune deosebită! Concurenta de la "Te cunosc de undeva" face rochițe din pernele di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x