Antena Căutare

Marcel Pavel se transformă în Monica Anghel, iar Monica Anghel în Marcel Pavel la Te cunosc de undeva!

În a cincea ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Marcel Pavel se transformă în Monica Anghel, iar Monica Anghel în Marcel Pavel și cântă "Tell Me Why".

Marcel Pavel se transformă în Monica Anghel, iar Monica Anghel în Marcel Pavel la Te cunosc de undeva!
Marcel Pavel se transformă în Monica Anghel, iar Monica Anghel în Marcel Pavel și cântă "Tell Me Why", la Te cunosc de undeva!

Monica Anghel s-a descurcat de minune în pielea lui Marcel Pavel. Atât vocea ei, cât și gesturile au sugerat identitatea artistului.

Cei doi au fuzionat extrem de bine, iar acest lucru s-a văzut. Au reușit să contureze un moment demn de marile scene ale muzicii, iar prietenia dintre cei doi a fost nota definitorie a show-ului.

„Uneori stăm foarte mulţi ani alături de nişte oameni şi nu îi observăm real, nu le studiem micile gesturi, micile ticuri!”, a declarat Ozana, care a mai completat: „Să îl pun pe Marcel să simtă pe gâtul lui, ceea ce cântă Monica, e aproape imposibil!”, dar şi „Ca să poată să îţi facă ea vocea ta, trebuie să îşi dramatizeze vocea!”.

Şi profesorul de actorie Cristi Iacob s-a văzut în imposibilitate înaintea acestui moment: „De data asta nu am notat nimic! Cred că a cunoaşte pe cineva foarte bine poate să fie şi un dezavantaj, cel puţin în cazul ăsta!”.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Pentru rolul Monica Anghel, Monica a ţinut să îi aducă prietenul ei o rochie din garderoba sa, care s-a dovedit mai mult decât încântat de idee. „Cel mai greu mi-a fost să o imit pe Monica. Eu fiind un tenor baritonal, mai greu cu vocea de cap. M-am concentrat mai mult pe ticuri, ca să ne distrăm. Şi profit de ocazie să îi mulţumesc Monicăi pentru rochia pe care mi-a împrumutat-o pentru acest rol, chiar mi-a venit bine!”, a mărturisit amuzat Marcel.

"Dragii mei, din toată inima vă felicit și sincer m-am gândit că nu o să vă iasă. Îmi place ce am auzit, îmi place atitudinea Monicăi pentru Marcel, îmi place atitudinea lui Marcel față de Monica. Ați studiat paritura și se vede că sunteți prieteni de mulți ani. Ați reușit, într-adevăr, să vă copiați unul pe celălalt", spune Ozana Barabancea.

Urmărește mai jos momentul

Jojo se transformă în Nicu Paleru la Te cunosc de undeva!. Artista a adus distracția în platou... ADDA s-a transformat în Fairground Attraction la Te cunosc de undeva!. A improvizat pe scenă și s-a descurcat perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x