Antena Căutare

Sorana Darclee ne trezește amintiri printr-un moment magic la „Te cunosc de undeva!”. Aceasta se transformă în Randi și interpretează piesa Beijo

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Sorana Darclee se transformă în Randi și ne aduce aminte de o piesă foarte cunoscută, care a avut un mare succes și a rămas în memoria tuturor. Aceasta va interpreta piesa „Beijo”.

În ediţia a patra a sezonului 14 de la Te cunosc de undeva!, Sorana Darclee se transformă în Randi și ne aduce aminte de o piesă foarte cunoscută, care a avut un mare succes și a rămas în memoria tuturor. Aceasta va interpreta piesa „Beijo”.

Momentul Soranei a fost unul exploziv și plin de culoare. Acompaniată de balet a prezentat o coregrafie uimitoare care a făcut-o pe Andreea Bălan să zămbească în continuu.

Momentul, parcă tăiat din videoclip a provocat urlete și aplauze în sală.

„E greu să cânți și să dansezi în același timp! Ai nevoie de ani de studiu pentru a face performanțe, însă te-ai descurcat minunat!”, a fost sfatul Andreei Bălan pentru Sorana.

Explozie de energie pe scena de la „Te cunosc de undeva!” Diana Matei s-a transformat în Radu Ille. Andreea Bălan: „A fo... Alex și Monica Anghel au câștigat a patra ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x