Antena Căutare

Sorana, despre ASIA, familie, pasiunea pentru bucătărie și noul sezon „Te cunosc de undeva!”: „Talentul meu ascuns? Bat bine!”

Se dă startul transformărilor la „Te cunosc de undeva!”. Cel de-al 14-lea sezon începe sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20,00, la Antena 1. Înainte de premieră, Sorana Darclee Mohamad a acceptat provocarea interviului Fast Forward, lansată de platforma AntenaPlay. 

Se dă startul transformărilor la „Te cunosc de undeva!”. De șapte ani, artiştii dau viaţă personajelor într-una dintre cele mai iubite emisiuni concurs din România. Cel de-al 14-lea sezon începe sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20,00, la Antena 1. Înainte de premieră, Sorana Darclee Mohamad a acceptat provocarea interviului Fast Forward, lansată de platforma AntenaPlay.

De pe terasa restaurantulu său, Sorana a răspuns provocării interviului Fast Forward. Fostă cocurentă la „Ultimul Trib”, actuală concurentă în show transformărilor, „Te cunosc de undeva!”, Sorana a mărturisit că este un maestru în bucătărie.

„Știu să gătesc de toate! Părinții mei m-au învățat”, a mărturisit artista.

Nu îi este frică de niciun personaj pe care i l-ar putea da ruleta, dar nu se aștepta vreodată ca procesul de transformare să fie atăt de dificil. Sorana a povestit că, cel mai mult, a stat patru ore pe scaunul de machiaj, iar latex-ul este partea pe care o suportă cel mai greu.

Sorana, despre ASIA, familie, pasiunea pentru bucătărie și noul sezon „Te cunosc de undeva!”: „Talentul meu ascuns? Bat bine!”

Dar cea mai grea parte de la „Te cunosc de undeva!”? Evident, travestiurile!

Ce destăinuri a mai făcut Sorana Darclee Mohamad, puteți afla, urmărind interviul integral, doar pe AntenaPlay!

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te Cunosc de Undeva!”, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 12 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 7 septembrie, de la ora 20,00, în prima ediție a celui de-al 14-lea sezon „Te Cunosc de Undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Sursa foto: Facebook/ Sorana Darclee Mohamad

Cezar Ouatu: „Ne distrăm maximum, cu toate pretențiile aferente, de la epilări și tocuri, la lentile de contact și ungh... Cornel Palade: „N-am vrut să-mi plimb fiica pe la emisiuni, cum am văzut că fac mulți părinți cu copiii lor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x