Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae, transformare de poveste marca Mary Poppins. Cum le-a ieșit momentul

ADDA și Radu Bucălae au adus pe scena transforming show-ului două personaje de poveste. Concurenții au uimit pe toată lumea cu interpretarea celebei piese pe pe coloana sonoră a filmului Marry Poppins.

adda si radu bucalae la te cunosc de undeva sezoul 19 Galerie
Adda și Radu Bucălae s-au transformat în Dick Van Dyke și Julie Andrews la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

ADDA și Radu Bucălae au fost extrem de surprinși când au aflat în cine trebuie să se transforme pentru primul moment de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Ruleta nu i-a menajat deloc și le-a oferit două personaje de film, dar și o piesă care a marcat copilăria multora - „Supercalifragilisticexpialidocious”, de pe coloana sonoră a celebrei ecranizări „Mary Poppins”.

Adda și Radu Bucălae s-au transformat în Dick Van Dyke și Julie Andrews. Cum au cântat celebra piesă „Supercalifragilisticexpialidocious”

Deși nu se cunoșteau foarte bine dinainte, ADDA și Radu Bucălae au acceptat provocarea Te cunosc de undeva!, iar primul personaj oferit de ruletă le-a dat ceva bătăi de cap. „Dacă ar fi să avem un dușman care să ne aleagă piesa, aceasta ar fi”, a spus comediantul la repetiții.

Cu toate acestea, cei doi au dat tot ce au avut mai bun pe scenă și au reușit o transformare spectaculoasă în Dick Van Dyke și Julie Andrews. „Ce parfum!”, a exclamat Aurelian Temișan de la primele acorduri ale artistei rostite pe scenă.

Iată ce au avut de spus jurații despre interpretarea piesei „Supercalifragilisticexpialidocious” și a personajelor foarte complexe.

Jurizare ADDA și Radu Bucălae la Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023

„V-ați descurcat de minune și m-am ridicat în picioare pentru că vă apreciez și în descopăr de acest băiat care e foarte talentat. Deși spunea în cartea de vizită că e imobil de la brâu în jos, nu e adevărat. Are și șarm, are și ritm, are și voce și cred că amandoi o să faceți un cuplu extraordinar în acest sezon”, a spus Ozana Barabancea.

„Mai bine decât de așteptam cu toții, doar că din punct de vedere coregrafic, trebuia să aveți mai multă dinamică. Mișcările mult mai clare, mult mai fixe, mult mai dinamice”, a adăugat și Andreea Bălan.

„Eu vreau să vă zic că într-o noapte m-am trezit și m-a întrebat Cătă ce am pățit și i-am răspuns: „Supercalifragilisticexpialidocious”. Efectiv, l-am visat!”, a povestit ADDA.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Emilian și WRS s-au transformat în Sam Smith și Kim Petras. Cum au cântat hit-ul mo... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Nicole Cherry si Juno, show total marca Miley Cyrus. Ce a urmat la jurizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x