Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Cornelia Catanga și au făcut show total

Rona Hartner și Johny Romano au făcut spectacol cu interpretares Corneliei Catanga. Momentul lor a stârnit amintiri și a ieșit show pe scena Te cunosc de undeva!.

rona hartner si johny romano ola te cunnosc de undeva! sezonul 18 Galerie
Rona Hartner și Johny Romano au făcut spectacol cu interpretares Corneliei Catanga. Momentul lor a stârnit amintiri și a ieșit show pe scena Te cunosc de undeva!. | Antena 1

Rona Hartner și Johny Romano s-au bucurat extrem de tare când au aflat că se transformă în Cornelia Catanga în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva!. Concurenții au pășit în platoul emisunii plini de încredere cântând una dintre piese cu care au crescut și ce a urmat se poate numi un adevărat concert.

Rona Hartner și Johny Romao s-au transformat în Cornelia Catanga și au cântat „Mama mea e florăreasă” la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Îmbrăcați cu rochii roși lungi până în pământ și plini de accesorii, Rona Hartner și Johny Romano au făcut spectacol cu interpretarea Corneliei Catanga. Celebra piesa lăutărească „Mama mea e florăreasă” a răsunat în platoul emisiunii în cea de-a șasea ediție, din 15 octombrie și nimeni nu a mai putut sta jos.

De când au intrat pe scenă, jurații au rămas cu gura căscată, iar când au început să cânte, publicul a izbucnit în aplauze. Deși pentru Johny a fost prima dată când a cântat live alături de un taraf, concurenții au făcut spectacol cu momentul lor care le-a trezit amintiri multora.

Dansatorii, sincronul și florile împărțite celor din platou au întregit tabloul și au surprins fidel spiritul regretatei cântărețe de muzică lăutăreacă.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Johny Romano înainte să fie cântăreț. A câștigat și 1500 de lei pe lună și lucrează de mic copil

Jurizare Rona Hartner și Johny Romao la Te cunosc de Undeva! 15 octombrie 2022

Dacă momentul celor doi a fost un succes, ce a urmat apoi s-a transformat într-un adevărat concert. Rona și Johny au dat startul cu o serie de mici dedicații și improvizație, iar colegii lor nu au mai putut sta jos.

Connect-R li s-a alăturat pe scenă, urmat de Sore și Emma de la Zu și au cântat împreună pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 18.

„Doamna Catanga a devenit o legendă care a făcut istorie în muzica lătărească, o femeie carismatică, iar voi în această seară, deși sunteți două personalități diferite, ați conturat-o atât de frumos (...) Johny în această seară m-a surprins atât de plăcut. Mi-a plăcut de am auzit, ce am văzut. O Catanga mai domoală, mai rafinată și voi un duo perfect”, a spus Ozana Barabancea.

„Un tablou românesc 100%, un tablou de care aveam nevoie”, a adăugat și Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții fără cusur în cea de-a șasea gală. Ce au... Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Emilian și WRS, moment electrizant pe scenă. Cum au cântat „Pen-Pineapple-Apple-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x