Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae au emoționat la lacrimi jurații și concurenții cu piesa „Papaoutai”

ADDA și Radu Bucălae s-au transformat în Stromae și au emoționat pe toată lumea cu piesa Papaoutai, care le-a ieșit foarte bine și cu care au sensibilizat publicul și consurenții.

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae au emoționat la lacrimi jurații și concurenții cu piesa „Papaoutai” Galerie
Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. ADDA și Radu Bucălae au emoționat la lacrimi jurații și concurenții cu piesa „Papaoutai” | Antena 1

ADDA și Radu Bucălae au reușit să emoționeze pe toată lumea cu momentul lor unic de pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023. Cei doi au reușit să facă jurații și concurenții să plângă.

ADDA și Radu Bucăae au creat un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023. Cum au cântat piesa Papaoutai de la Stromae

ADDA și Radu Bucălae au reușit să emoționeze pe toată lumea cu transformarea lor în Stromae, care le-a ieșit foarte bine celor doi. Aceștia au cântat piesa Papatouai într-un mod inedit.

Cum au reacționat jurații când au terminat momentul:

Jurizare ADDA și Radu Bucălae la Te cunosc de undeva! sezonul 19, ediția din 17 iunie 2023

„Mie mi-a venit să plâng. Subiectul atât de puternic, of ce mi-ați făcut. Există o legătură și o nevoie a unui băiat să fie cu tatăl lui. Felicitări! Voi doi crd că ați performat la potențial maxim. Radu, ai fost atât de credibil”, spune Ozana Barabancea.

„Eu am crescut fără tată. L-am iubit tare, a fost un om bun. Când eram mic nu l-am avut. E peste actorie, e viață. În trei munte ne-ați arărtat o viață întragă. E actorie!”, spune Cristi Iacob.

„Sunt multe de zis. Dar mă repet, pot să spun, uneori cuvintele murdăresc!”, spune Aurelian Temișan.

„Și fetițele au nevoie de tată. Un moment emoționant. Am rămas șocați cât de bine ați stat în acea poziție”, spune Andreea Bălan.

„Sunt impresionat pentru că una dintre cele mai grele mișcări e să stai. Mesajul e înăuntru. Radu, ai fost incredibil”, spune Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Valentin Sanfira și Codruța FIlip, transformați în Eva Simons cu piesa „Policeman”... Te cunosc de undeva! 17 iunie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformați în Marilyn Monroe. Reacția juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x