Căutare Live

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Care sunt cele patru echipe din Finala Te cunosc de Undeva!

Semifinala Te cunosc de Undeva!, cel mai iubit show al transformărilor, și-a adjudecat câștigătorii! Află care sunt cele patru echipe ce se duc direct în Marea Finală, care va fi difuzată pe 9 iulie 2022.

Semifinala Te cunosc de Undeva!, cel mai iubit show al transformărilor, și-a adjudecat câștigătorii! Află care sunt cele patru echipe ce se duc direct în Marea Finală, care va fi difuzată pe 9 iulie 2022.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Semifinala sezonului 17, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00 pe Antena 1, a debutat cu un duel între echipele Alexia & Dima și Emi & Cuza, care au fiecare câte două gale câștigate.

Emi și Cuza, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Alexia și Dima, Romică Țociu și Carmen Chindriș sunt echipele care se duc direct în Marea Finală Tecunosc de Undeva, din 9 iulie 2022

Cele două cupluri de concurenți şi-au ales cele mai bune momente din galele de până acum, iar câștigătorul duelului a intrat direct în marea finală. Confruntarea a fost jurizată exclusiv de către juriul Te cunosc de undeva!. Votul final a fost al juriului în ceea ce privește duelul: Emi și Cuza.

Emi și Cuza au câștigat duelul și au intrat în Marea Finală Te cunosc de Undeva!

Clasamentul general de puncte este esențial pentru cuplurile participante, deoarece în lupta către un loc în marea finală, se pleacă cu punctele deja adunate pe parcursul celor opt ediții, la care se vor adăuga punctele adunate în semifinală.

La finalul ediției de astăzi, primele trei cupluri care au acumulat cele mai multe puncte, alături de echipa care a câștigat duelul, intră în marea finală și în cursa pentru premiul cel mare de 15.000€, care va fi donat în scop caritabil.

În această ediție și din partea ruletei concurenții au avut parte de o surpriză. Năstrușnica ruleta a ales pentru fiecare concurent o melodie, dintre propunerile venite chiar din partea lor.

Momentele concurenților au fost notate de juriu, ulterior colegii au acordat și ei cele cinci puncte, iar balanța a fost înclinată de votul publicului din platou. Astfel clasamentul final este:

LOCUL 1 - Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

LOCUL 2 - Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim

LOCUL 3 - Carmen Chindriş şi Romică Ţociu

Ana şi Monica Odagiu

Maria Buză şi Paula Chirilă

Jazzy Jo şi Zarug

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Travie McCOY & Bruno Mars și au făcut show de exc... Semifinala Te cunosc de undeva!, lider de audiență! Ilona&Ristei, Emi&Cuza, Alexia&Dima și Romică Țociu&...
Ultimele știri
x