Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele care au atras toate privirile. Cele două au strălucit

În Gala 7 a sezonului 16 Te cunosc de undeva! Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în cele mai spectaculoase ținute.

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au încântat telespectatorii cu ținutele provocatoare Galerie
Alina Pușcaș și Andreea Bălan au încântat telespectatorii cu ținutele provocatoare

În ediția din 20 martie, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au încântat telespectatorii cu ținutele provocatoare, care au atras din prima clipă atenția tuturor. Cele două se numără printre cele mai frumoase femei de la noi din țară, drept dovadă stau aparițiile sale televizate, cât și cele din mediul online.

Vedetele surprind de fiecare dată cu aparițiile sale din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", iar de data aceasta au reușit să fixeze toate privirile asupra lor. Un lucru este evident, Alina Pușcaș și Andreea Bălan sunt posesoarele a unor trupuri de invidiat, iar piesele vestimentare la care apelează le scot în evidență atuurile fizice, în special cele mai frumoase părți are coprului.

Andreea Bălan, fusta scurtă care a lăsat la vedere picioarele interminabile

În Gala 7 din această seară, Andreea Bălan a pus pe jar publicul masculin cu ținuta sa extrem de sexy. Aceasta a apelat la o fustă foarte scurtă și la un sacou cu decolteu adânc, care îi pune într-o lumină bună delicatele trăsături ale feței, dar și farmecul său inedit.

Artista pune foarte mult accent pe aspectul său fizic și este grijulie cu modul în care arată, însă în această ediție a dus totul la un alt nivel și a tăiat suflarea publicului cu piesele sale vestimentare. Frumoasa blondină știe la ce ținute să apeleze și îmbracă cele mai spectaculoase haine ce atarg mereu atenția celor din jurul său.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021.Ținute spectaculoase și sexy. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toate privirile

Un lucru a uimit telespecatorii, Andreea Bălan a abordat și un nou look în ceea ce privește coafura sa. Aceasta a accesorizat câteva bijuteri, dar a apelat și la o pereche de sandale ce se potrivesc de minune cu ținuta sa și completează perfect peisajul.

Alina Pușcaș, ținuta care a făcut-o să strălucească

Frumoasa prezentatoare a show-ului "Te cunosc de undeva!" a optat în această seară pentru o ținută din paiete arginti și o coafură spectaculoasă, tipice anilor `80. Aceasta și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale provocatoare, dar și cu frumusețea răpitoare pe care o scoate în evidentă de fiecare dată prin piesele sale vestimentare. Alina Pușcaș a strălucit la propriu pe scena emisiunii și a făcut senzație cu aspectul său fizic.

Ținuta i-a scos în evidență atuurile fizice și frumoasele trăsături ale feței. Vedea a mai apelat și la o pereche de sandale care au completat în cea mai superbă manieră piesele vestimentare.

Alina Pușcaș este o femeie cu cele mai frumoase forme și nu ezită să le scoată în evidență de fiecare dată când are ocazia. Detaliul pe care telespectatorii nu l-au observat la frumoasa prezentatoare este părul său în stilul anilor `80.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții îndrăznețe la Gala Travesti. Pe ce au mizat la ținute

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut senzație, transformați în Ricchi e Pover... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena, transformați în trupa Ott...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x