Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Cristina Vasiu, show de proporții mari, transformată în Michael Jackson

În cea de-a 7 Gala a sezonului 16 Te cunosc de undeva, Cristina Vasiu se transformă în Michael Jackson și cântă piesa "Beat it".

Cristina Vasiu a evoluat extrem de mult Galerie
Cristina Vasiu a evoluat extrem de mult

Cristina Vasiu este cea care încheie seara transformărilor într-un mod spectaculos. Aceasta a primit una dintre cele mai mari provocări din partea lui Ruli, iar personajul pe care trebuie să îl interpreteze este unul dintre cele mai complicate, însă frumoasa concurenta a făcut față cu brio transformării.

Încă din culise, concurenta a fost încurajată de către jurații, care i-au spus că Michael Jackson a fost de fiecare dată câștigător la Te cunosc de undeva. Cea cu care a repetat în amănunt timbrul vocal a fost Ozana Barabancea, care i-a urmărit fiecare cuvânt.

Cristina Vasiu a dat tot ce a putut pentru a se obișnui cu personajul din această seară. Cristi Iacob i-a oferit mai multe sfaturi în ceea ce privește mișcările celebrului cântăreț.

"De aici pornește Michael Jackson. De aici pornește cariera lui Michael Jackson. O să fiu atent la cum arată anumite mișcări, anumite gesturi tipice ale lui Michael Jackson, care acum sunt în floare.", a mărturisit juratul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Mirela Vaida, momentul emoționant din filmul Les Miserables

Concurenta a întâmpinat câteva probleme în ceea ce privește coregrafia. Aceasta nu se poate sincroniza foarte bine și a avut de muncă la repetiții cu dansul și mișcările specifice transformării sale.

"Este un examen! Dacă faci Michael Jackson poți să spui că ai absolvit o școală întreagă de artă", a spus Ozana Barabancea.

Cristina Vasiu, momentul care i-a făcut pe jurați să dezbată intens

Concurenta a intrat cu emoții pe scenă, însă acestea nu au fost vizibile. Energia și profesionalismul său s-au simțit încă de când a început să cânte, un lucru este evident, tânăra s-a descurcat de minune și a impresionat telespectatorii, cât și jurații, în special pe Andreea Bălan.

Cristina Vasiu a evoluat extrem de mult, iar acest lucru se poate observa din transformările sale în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. De asemenea, aceasta a reușit să se adapteze personajului său și să îl interpreteze perfect pe Michael Jackson.

Jurații au rămas uimiți de momentul său și l-au dezbătut intens, semn că tânăra a atras atenția imediat.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, moment plin de energie redat din filmul Mary Poppins

"Draga mea, Cristina, se vede că ai muncit. A fost un moment foarte bine pus la punct. Problema este că ai dansat pe alocuri, mi-ar fi plăcut să faci mai multe din mișcările lui. Apoi, sincronul trebuia cu mai mult zvâc, cu mai multă vână, nu e un sincron greu, chiar e simpluț", a mărturisit Andreea Bălan, iar la cele spuse a fost de acord și Aurelian Temișan.

Cristi Iacob a ținut neapărat să îi combată pe ceilalți colegi de la masa juriului și i-a dezvăluit concurentei că a avut un moment bun.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Emilia Popescu, momentul emoționant, transformată în Margareta Pâslaru... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Replicile colegilor când l-au văzut pe Pepe transformat în Loredana Groza. Cum au r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x