Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, moment plin de energie redat din filmul Mary Poppins

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva!, Adriana Trandafir și Romică Țociu au pregătit un spectacol energic din musicalul Mary Poppins.

adriana si romica te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu | antena 1

Înainte de repetiții, Adriana și Romică au făcut exerciții de dicție, folosind cuvântul ce apare des în film, și anume, Supercalifragilisticexplicalidoucious.

Cei doi concurenți s-au distrat de minune la repetiții și s-au focusat foarte mult pentru ca acest moment să fie unul de excepție și să îi transpună pe privitori în aceeași poveste cu ei.

Repetiții Adriana Trandafir și Romică Țociu

Dansul este unul extrem de energic și complex, acesta fiind cel mai dificil moment pentru ei de până acum. Textul este unul extrem de rapid, spus fără pauze, maim ult rostit decât cântat, iar asta i-a pus în dificultate pe cei doi artiști.

“Acoria este aia deschisă, simplă, cu alea pe care știi să le faci, doar să nu le exagerezi că sunt simpatice”, le explica juratul Cristi Iacob celor doi concurenți la repetiții.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut show pe ritmuri disco, transformați în „Eruption”

“Trebuie să respiri unde trebuie și totodată trebuie să faci o concentrare maximă pe mușcătura cuvintelor astfel încât totul să se înțeleagă la o viteză nedreaptă”, spunea Ozana Barabancea la repetiții.

Adriana și Romică au înțeles că trebuie să pună accent pe dicție și pe împărțirea textului. În culise, Cristi Iacob spunea că acest moment artistic este despre foarte multă muncă, dar și calitatea muncii în echipă, pentru că cei doi concurenți trebuie să comunice excepțional de bine.

Momentul energic al concurenților Adriana Trandafir și Romică Țociu

Cei doi artiști talentați intră în scenă, cu costumațiile lor extraordinare, gata să facă show. Dansul lor în sincron le-a ieșit exact așa cum au repetat.Jurații au fost extrem de atenți, atât la dicția, cât și la dansul celor doi concurenți și au fost uimiți să realizeze că ei au respectat întocmai sfaturile de la repetiții.

“Ați încheiat-o într-un regal, un regal de lumina, de savoare, de professionalism. (…) Ați adus-o într-un mod atât de gingaș și de solar! ”, spune Cristi Iacob despre momentul Adrianei și a lui Romică.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, o Rihanna veritabilă: „M-a uluit”

“Vă admir atât de mult, nici nu vă imaginați! Sunteți delicioși și mi-aș dori să înaintez în vârstă așa frumos și să am aceeași energie. (…) Sunteți adevărate exemple pentru noi”, a completat Andreea Bălan.

“O întreagă muncă, show, spectacol, muzică, ritm, egalitate. (…) Cel mai greu lucru în muzică este să cânți egal. Voi ați fost senzaționali”, spune Ozana Barabancea.

“Vă invidiez pentru că puteți face lucruri pe care noi de-aici să le savurăm cu atâta bucurie”, a adăugat și Aurelian Temișan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Mirela Vaida, momentul emoționant din filmul Les Miserables... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Imagini din culise! Cum s-au pregătit vedetele pentru a intra în pielea personajelo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x