Antena Căutare

Diana Matei, transformare uluitoare! "Quand Jimmy Dit" a Patriciei Kaas a sunat dumnezeiște! Ozana: ”Ai fost extraordinară!”

A reușit să impresioneze întotdeauna prin transformările pe care le-a avut, însă în această seară, la ”Te cunosc de undeva!”, Diana Matei s-a întrecut pe ea și a fost uimitoare. 

Îmbrăcată într-un top neagru mulat și într-o fustă transparentă, ținută pe care a ”accesorizat-o” cu atitudine de ”femme fatale”, Diana Matei a fost senzațională pe scena de la Antena 1, unde a interpretat piesa ”Quand Jimmy Dit”, a Patriciei Kaas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Mi-a plăcut mult acest moment, ai intrat foarte bine în acest personaj”, a spus Aurelian Temișan.

”Ai fost foarte atentă la detalii, ești foarte, foarte sigură pe tine, îmi place că ai dansat. Ai fost extraordinară”, a spus Ozana.

Vezi interpretarea acesteia, dar și cum sună piesa originală, în clipurile de mai sus!

WOW, WOW, ce apariție! Andreea Bălan și Andreea Antonescu au adus pe scenă cele mai iubite piese ale trupei ”Andre”! ”Pr... Fără număr, fără număr, de la Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu! Cei doi au cântat ”Dușmanii îmi poartă pică” și au fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x