Antena Căutare

Daniela Condurache, Steliana Sima, Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu, puși la grea încercare de un puzzle

Cu muzica pare floare la ureche pentru cei patru invitați ai lui Dan Negru, dar datele problemei se schimbă atunci când vine vorba de un puzzle

Cu muzica pare floare la ureche pentru cei patru invitați ai lui Dan Negru, dar datele problemei se schimbă atunci când vine vorba de un puzzle.

O probă care le-a dat mari bătăi de cap vedetelor, dar pe care, până la urmă, au scos-o la capăt. Așa cum spune și unul dintre cântecele de suflet ale românilor: „unde-s mulți puerea crește” și puzzle-ul nu răzbește.

Declarația Daniela Condurache care a stârnit hohote de râs: ”Nu am ”țapuri”. Sunt anti-net”... Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima și Daniela Condurache vs. blonda supremă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x