Antena Căutare

Declarația Daniela Condurache care a stârnit hohote de râs: ”Nu am ”țapuri”. Sunt anti-net”

Daniela Condurache a mărturisit de ce nu-i place și nu știe să navigheze pe internet și nici să folosească un telefon mobil modern

Daniela Condurache a mărturisit de ce nu-i place și nu știe să navigheze pe internet și nici să folosească un telefon mobil modern.

Vedeta invitată la „Te pui cu blondele” nici nu vrea să audă de tehnologie. Îndrăgita artistă nu înțelege de ce toată lumea este acaparată de Facebook și Whatsapp și a oferit una dintre cele mai amuzante replici ale serii.

Petrică Mâțu Stoian dezvăluire incendiară. Ce a făcut celebrul cântăreț în tinerețe e de-a dreptul... revoltător!... Daniela Condurache, Steliana Sima, Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu, puși la grea încercare de un puzzle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x