Antena Căutare

Rică Răducanu povestește despre carmangeria sa din Drumul Taberei: “Se numea: Merci, Rică!”

Miercuri, 26 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Rică Răducanu mărturisește că a fost proprietarul unei carmangerii.

Miercuri, 26 august, de la ora 21.30, la “Te pui cu blondele?”, Rică Răducanu mărturisește că a fost proprietarul unei carmangerii.

„Am deschis-o imediat după revoluție, undeva, în Drumul Taberei.

Vindeam acolo carne de toate felurile. Se numea “Merci, Rică!”. Venea lume, cumpăra salam și nu plătea... Atunci am închis-o...”, a mărturisit fostul mare portar al Naționalei de fotbal a României.

Rică își va aminti în emisiunea prezentată de Dan Negru cum a devenit nașul de cununie al lui Trandafir, fiul celebrului cântăreț de muzică lăutărească Dumitru Dona Siminică, dar și întâmplări amuzante din perioada în care a activat ca fotbalist.

Ce surpriză i-a pregătit lui Rică Răducanu una dintre blondele prezente în platou, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 26 august, de la ora 21.30, numai la “Te pui cu blondele?”

Leonard Doroftei, Rică Răducanu și Ion Crăciunescu vin la “Te pui cu blondele?”... Ion Crăciunescu, despre cel mai violent moment din viața lui : ”Unul mă ținea de păr până obosea, iar când mă lasa jos, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x