Antena Căutare

Carmen și Sabina Zaharescu au câştigat 16.152 RON la prima probă - "Cădere liberă"

Carmen și Sabina Zaharescu sunt mamă și fiică și au venit hotărâte să câștige, pentru a putea folosi banii în interes medical, pentru a recurge la o operație de micșorare a stomacului.Prima probă a fost câștigată de cele două concurente.

Suma maximă la prima probă, "Cădere Liberă" este de 6.000 de lei.

Concurentele noastre au răspuns la prima întrebare, câștigând 2.010 lei.

"Câte etape are dieta Duckan?", a fost prima din cele patru întrebări.

Răspunsul lor a venit rapid și le-a adus frumoasa sumă mult râvnită.

Urmăriți prima probă, pe care concurentele au câștigat-o, accesând clipul video de mai sus.

Carmen și Sabina, mamă și fiică, luptă împreună la "The Wall- Marele Zid" Dacă vor câștiga, vor folosi banii pentru o operație de micșorare a stomacului

The Wall ține publicul într-un suspans. Ce doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall-Marele Zid”.

„The Wall” oferă șansa concurenților de a-și schimba viața într-o singură seară, participând la"The Wall- Marele Zid" de la Antena 1.

Urmăriți emisiune și pe AntenaPlay.

Carmen și Sabina, mamă și fiică, luptă împreună la "The Wall- Marele Zid." Dacă vor câștiga, vor folosi banii ... Carmen și Sabina Zaharescu:"Plecăm de aici cu zero lei, dar cu o experiență minunată!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x