Antena Căutare

Carmen și Sabina Zaharescu:"Plecăm de aici cu zero lei, dar cu o experiență minunată!"

Carmen și Sabina Zaharescu au avut mare ghinion. Visul celor două concurente a fost spulberat la finalul concursului. Mama și fiica pleacă acasă cu zero lei.

Deși, după prima rundă cele două concurente adunaseră o sumă frumoasă, și părea totul atât de promițător, visul concurentelor s-a năruit.

Speranța Sabinei a fost până în ultima clipă, că mama ei va semna contractul. Cum cele două nu pot comunica, totul s-a rezumat la risc.

"Indiferen cum se va termina tu ești puiul mamei cel frumos și indiferent cum se va termina, vei fii întotdeauna fata mea frumoasă și deșteaptă și întotdeauna te voi iubi," au fost cuvintele lui Carmen, adresate Sabinei.

Carmen și Sabina Zaharescu au câştigat 16.152 RON la prima probă - "Cădere liberă"

A fost o emisiune plină de suspans, cu emoții puternice din partea celor două concurente.

"Plecăm de aici cu zero lei, dar cu o experiență minunată!", au fost cuvintele Sabinei din final.

Un moment extrem de emoționant a fost creat în momentul în care pe ecran a apărut un mesaj din partea mamei lui Carmen, care lucrează în Italia și pe care nu au văzut-o de mai bine de un an.

Unul dintre visurile concurentelor se număra și cel de a o aduce acasă pe mama, respectiv bunica concurentelor.

Urmăriți tot momentul accesând clipul video de mai sus, prezentat în emisiunea "The Wall-Marele Zid", ediția a 18-a din sezonul 2.

Puteți viziona emisiunea "The Wall- Marele Zid" și pe AntenaPlay.

Carmen și Sabina Zaharescu au câştigat 16.152 RON la prima probă - "Cădere liberă"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x