Antena Căutare

Norocul nu a fost de partea lor! Zidul le-a luat toți banii și singura speranță a fost contractul! Ce sumă au câștigat Diana și Rodica

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu au participat în ediția 18 din sezonul 2 al emisiunii „The Wall” și la final au aflat ce sumă au câștigat!

Probă după probă, concurentele au dat tot ce au avut mai bun pentru a aduna cât mai mulți bani. Aceștia urmează să fie folosiți pentru fiica Dianei, care suferă de sindrom Down și care are nevoie de numeroase ședințe de terapie.

Prietene de 11 ani, cele două au făcut o echipă bună și au dat dovadă de optimism chiar și atunci când Marele Zid le-a lăsat cu 0 lei!

Norocul nu a fost de partea lor! Zidul le-a luat toți banii și singura speranță a fost contractul! Ce sumă au câștigat Diana și Rodica

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu au câştigat 6.032 RON

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu au câştigat 6.032 RON

Rodica a avut inspirația de-a semna contractul și astfel, cele două au plecat acasă cu suma de 6032 de lei, după ce au participat în ediția 18 din sezonul 2 al emisiunii „The Wall-Marele Zid”!

Două concurente au înfruntat „Marele Zid”! Ce sumă au câștigat după prima probă... Diana Mihuțescu și Rodica Murariu au demonstrat că nimic nu este imposibil! Ce s-a întâmplat în ediția 18 din sezonul 2 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x