Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Două concurente au înfruntat „Marele Zid”! Ce sumă au câștigat după prima probă

În ediția 18 din sezonul 2 a emisiunii „The Wall-Marele Zid”, Diana Mihuțescu și Rodica Murariu au făcut tot posibilul pentru a aduna o sumă cât mai mare de bani!

Diana Mihuțescu are un copil special, diagnosticat cu sindrom Down, la scurt timp de la naștere. Mama are nevoie de multe resurse financiare pentru terapiile speciale, motiv pentru care a decis să își încerce norocul la emisiunea „The Wall-Marele Zid”.

Întrebare după întrebare, concurentele au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga o sumă generoasă de bani.

citește și: Diana Mihuțescu și Rodica Murariu sunt prietene de 11 ani și luptă la „The Wall-Marele Zid” pentru a-i da Teodorei șansa la o viață normală

Două concurente au înfruntat „Marele Zid”! Ce sumă au câștigat după prima probă

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu

În urma primei probe („Cădere liberă), cele două au adunat suma de 6032 de lei!

Urmărește materialul video de mai sus ca să vezi cum s-au descurcat cele două concurente din ediția 18 din sezonul 2 al emisiunii „The Wall-Marele Zid”.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.