Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu sunt prietene de 11 ani și luptă la „The Wall-Marele Zid” pentru a-i da Teodorei șansa la o viață normală

Celebra emisiune „The Wall-Marele zid” s-a întors cu ediția 18 din sezonul 2! Diana Mihuțescu și Rodica Murariu sunt două prietene bune care au venit pentru a-și încerca norocul în fața destinului!

Concurentele de la emisiunea „The Wall-Marele Zid” se cunosc de mai bine de 11 de ani. Inițial au fost doar simple colege de muncă, dar ulterior totul s-a transformat într-o frumoasă poveste de prietenie.

Cele două au în comun faptul că sunt mame singure, dar tocmai acest lucru le aduce parcă mai aproape una de cealaltă.

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu sunt prietene de 11 ani și luptă la „The Wall-Marele Zid” pentru a-i da Teodorei șansa la o viață normală

Diana Mihuțescu și Rodica Murariu la emisiunea „The Wall-Marele Zid”

Diana Mihuțescu are un copil special, diagnosticat cu sindrom Down, la scurt timp de la naștere. Din păcate, doar terapia costă între 2000 și 2500 de lei pe lună, un efort financiar la care mama încearcă din răsputeri să față față!

Și fiindcă „prietenul la nevoie se cunoaște”, cele două și-au unit forțele pentru a-i da Teodorei (fiica Dianei), șansa la o viață normală!

Urmărește materialul video de mai sus ca să vezi imagini din ediția 18 din sezonul 2 al emisiunii „The Wall-Marele Zid”.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.