The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Eugen și Noemi, dovada că dragostea adevărată trece dincolo de cuvinte. Au o chimie incredibilă și două suflete frumoase. În aceasta seară, luptă să le ușureze viața nevăzătorilor

 

Eugen și Noemi sunt doi oameni frumoși ce au o chimie incredibilă și un plan comun: de a-i ajuta pe cei din jur. Au venit hotărâți șă lupte umăr lângă umăr să câștige, chiar dacă motivația din spatele participării lor în concurs nu are un scop personal.

Clujenii vor să transforme comunitatea și sunt inițiatorii unor proiecte mărețe, care le-au ușurat traiul nevăzătorilor. Eugen a avut ideea să construiască machete 3D, prin care cei ce suferă de lipsa vederii să își poată imagina cum arată lumea în care trăiesc.

 Vor să investească, atât suflet cât și resurse materiale, doar pentru a ajuta comunitatea..

Cei doi au planuri mari și multe visuri, iar zi de zi provoacă societatea să se transforme într-o versiune mai bună, care ține cont de fiecare individ. În această seară Marele Zid ar putea să le schimbe destinul, dar nu înainte de o confruntare plină de emoții și tensiune.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe