Antena Căutare

„Izolarea” soţului crește tensiunea la cote maxime pentru Oana! Telepatia şi iubirea dau roade: "Am încredere totală în tine!"

„Izolarea” lui Nicolae crește tensiunea la cote maxime în inima Oanei, rămasă în faţa Zidului! Telepatia şi iubirea funcționează și cei doi soţi  par a se cunoaşte extrem de bine. În plus, se completează perfect. "Am încredere totală în tine!", a fost mesajul trimis de frumoasa brunetă partenerului de viaţă.

„Izolarea” lui Nicolae crește tensiunea la cote maxime în inima Oanei, rămasă în faţa Zidului! Telepatia şi iubirea funcționează și cei doi soţi par a se cunoaşte extrem de bine. În plus, se completează perfect. "Am încredere totală în tine!", a fost mesajul trimis de frumoasa brunetă partenerului de viaţă.

Oana are multă încredere şi în forţele proprii, considerându-se o norocoasă. Și a avut dreptate pentru că atunci când avea mai mare nevoie, bilele verzi păreau hipnotizate și se așezau cuminți în locurile unde se aflau sumele cele mai mari. Iar cele roşii au căzut cuminţi pe sume mici, care nu au afectat prea mult totalul la finalul acestei probe.

În camera de izolare, Niculae a avut emoții mult mai mari,a dat răspunsurile după ce a analizat atent toate variantele oferite de Marele Zid, știind că afară, Oana va lua deciziile corecte. În plus, a mers foarte mult pe strategia "eliminării" variantelor greşite.

Până acum lucrurile au mers așa cum și-au propus, iar la finalul rundei cei doi soţi stau bine la capitolul buget: 57545 de lei, după ce bruneta a ales în ultimul moment al rundei a doua să tripleze!

Nu sunt obişinuiţi cu unele CĂDERI LIBERE, dar de data asta speră să fie cu noroc! Oana şi Niculae au început încrezător... De la emoţie la iubire, de la tensiune la încrederea în celălalt! Soţii Stavre au trecut prin cele mai neobișnuite stări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x