The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Jandarmeria e cu noi! Zidul a fost luat cu asalt! Cu tot cu cai! Cu tot cu căței!

 

Laura Epuraș și Alexandru Daniel Maria, primii concurenți de la ”The Wall - Marele Zid”, sunt prieteni din copilărie. Lucrează, împreună, la Jandarmeria Română. Ea este prima femeie jandarm călare din țara noastră și, de 13 ani, participă la acțiuni alături de Rita, un superb exemplar. Alex e dresor canin, iar Samit e tovarășul său. ”E mult mai bărbată decât mulți dintre bărbații care participă la misiuni”, spune Alex despre Laura

”The Wall - Marele Zid” nu putea debuta mai bine. În sensul că cine era mai potrivit în a escalada ZIDUL decât doi specialiști? Laura Epuraș și Alexandru Daniel Maria, primii concurenți, lucrează, împreună, în Jandarmeria Română. Se știu de ceva vreme, iar pasiunea pentru animale i-a adus și mai aproape. 

Laura și Rita. ”Ne răcorim nițel, la o patrulare pe lângă Arena Națională”

Laura este prima femeie jandarm călare din România. A intrat în detașamentul de călărie acum 13 ani. Tot atunci s-a atașat de Rita, iapa. Sora sa a avenit să-i fie alături în marele show. Alex este dresor canin, iar Samit, patrupedul, cel mai bun prieten al său. ”Laura este mult mai bărbată decât mulți dintre bărbații care participă la acțiuni”, zice Alex. Gata! Prezentările-s făcute, ”The Wall - Marele Zid” poate începe. Să cadă bilele!!!

Credit foto: facebook.com

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe