The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

”The Wall - Marele Zid”. Din Australia în Spania, din Rusia în Canada. În România începe azi, numai la ANTENA 1, de la 20.00

 

Pornit la drum la finele anului trecut, ”The Wall, Marele Zid” este un show de televiziune ce a cucerit lumea. Din Australia în Spania, din Rusia în Canada, ”The Wall” atinge premii globale de 12.374.994 dolari. Cinci runde, bile care aduc sau iau bani, destine schimbate, totul într-o singură oră. În România, ”Marele Zid” este numai la Antena 1, cu marea premieră în această seară, de la ora 20.00 

”The Wall, Marele Zid”, a plecat la drum anul trecut, la mijlocul lui decembrie, după o idee a lui LeBron James (da, marele baschetbalist), Maverick Carter și Andrew Glassman. Un show de cultură generală în care concurenții luptă contra unui...zid, contra emoțiilor. Producția a prins imediat: din Australia în Spania, din Rusia în Canada, Italia, Germania ori Franța.Premii uriașe, destine schimbate. La prima ediție din SUA, familia John și Angel Whorton a câștigat...1.300.000 $!!! A fost a doua oară în istoria unui show de acest gen (prima s-a petrecut în 2007), când concurenții au plecat acasă cu mai mult de UN MILION DE DOLARI.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe