Antena Căutare

Norocul a fost de partea lor la "The Wall"! Cosmin și Alexandra Ciucanu au luat peste 250.000 de lei. Care a fost secretul succesului: "A fost vorba despre intuiţie"

Ediția de joi seară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” a fost una cu adevărat spectaculoasă. După ce au jucat umăr lângă umăr în proba Căderii libere, Cosmin și Alexandra Ciucanu s-au despărțit pentru restul probelor, însă nu știau că norocul urma să fie de partea lor.

Ediția de joi seară a emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” a fost una cu adevărat spectaculoasă. După ce au jucat umăr lângă umăr în proba Căderii libere, Cosmin și Alexandra Ciucanu s-au despărțit pentru restul probelor, însă nu știau că norocul urma să fie de partea lor.

Nu au avut strategie și în ciuda faptului că zidul afișa 0 RON chiar în mijlocul competiției, intuiția și două bile norocoase aterizate pe suma maximă i-au făcut să plece acasă cu unul dintre cele mai mari câștiguri înregistrate în concurs: 255.080 RON. Mai jos, brașovenii ne povestesc despre experiența lor unică și le oferă sfaturi utile celor care se gândesc să participe în show-ul fenomen.

  • Cum ați luat decizia de a participa la casting?
    Am aflat despre casting de la doi prieteni, care participaseră la interviu cu puțin timp înainte. Ne-a stârnit interesul formatul emisiunii, așa că, după discuția cu ei, am ajuns acasă și ne-am uitat până târziu la emisiunile pe care le-am găsit online, din Franța. A doua zi ne-am uitat din nou și a început să încolțească ideea de a participa și noi.

    Am glumit pe tema asta în primele zile, apoi gluma parcă devenea serioasă și în scurt timp am completat formularul și am așteptat cuminți rezultatul.
  • Cum ați primit amândoi vestea că ați fost selecționați?
    Vestea a fost primită cu mult entuziasm. După completarea formularului online, a mai urmat un formular, apoi un interviu, iar de fiecare data rămâneam, în urma lor, cu întrebarea “Acum ce urmează oare?” și cu speranța că intensitatea emoțiilor va scădea cu fiecare etapă.
    Surpriza a fost că ele de fapt creșteau și cu ele și nerăbdarea de a afla deznodământul.
    Când am primit vestea că vom filma emisiunea, telefonic, am putut spune doar “Yey!”.
  • Ce așteptări ați avut în momentul în care ați aflat că veți pleca la filmări în Polonia, alături de echipa ,,The Wall- Marele Zid”?
    Așteptările au fost mari, bineînțeles, în primul rând de la noi. Cosmin juca încontinuu jocuri de cultură generală iar eu îi testam cunoștințele de muzică și filme când ne nimeream împreună în mașină sau la TV.
    Am primit însă, mai mult decât ne așteptam. Am întâlnit o echipă extraordinară de profesioniști, care s-au asigurat ca în fiecare moment să avem tot ce ne trebuie pentru a ne simți confortabil și a fi în cea mai bună formă.
    Am primit mai multe emoții și adrenalină decât ne-am fi putut imagina vreodată și toate, adunate, au făcut o experiență inedită, de neegalat.
  • Înainte de a intra în concurs, v-ați făcut planuri în ceea ce privește cucerirea Marelui Zid?
    Am avut o tentativă de a ne face planuri în momentul în care vedeam emisiunile din alte țări, majoritatea cu sume foarte mari câștigate și ne gândeam că nu am semna niciodată.
    Apoi, pe măsură ce am înțeles mai bine concursul, am văzut primele emisiuni din România și că există un risc destul de mare de a ajunge pe zero, am cam renunțat la planuri.
  • Care au fost primele sentimente atunci când ați intrat în platoul de filmare?
    În momentul în care ne pregăteam să intrăm în platou emoțiile erau la cote maxime.
    Alexandra: Eu de abia îmi puteam stăpâni lacrimile, mi se înmuiaseră genunchii și mă gândeam doar la faptul că o să mă împiedic sau o să fac vreo greșeală gramaticală.
    Cosmin: Eu am încercat să fiu tare, să nu îmi arăt emoțiile și să o susțin cât mai mult pe Alexandra, să le poată depăși pe ale ei, dar intrarea a fost cu siguranță copleșitoare.
  • Noroc sau strategie? Pe ce v-ați bazat mai mult?
    Mai degrabă instinct sau intuiție. Au fost momente în care strategia, sau mai bine zis rațiunea, ar fi spus să jucăm la sigur, să mergem pe cifre mici, dar am simțit că lucrurile ar putea merge bine și dacă nu vom alege calea sigură. Pare-se că a funcționat :)
  • Cosmin, ce te-a făcut să anulezi contractul? Aveai încredere în jocul soției din platou?
    Încredere în tot ce face ea, am, cu siguranță. Când a venit vorba de semnarea contractului, nu a mai fost vorba de încredere ci de ceea ce am simțit.
    Credeam că am răspuns corect la maxim două întrebări, ceea ce, teoretic, scădea foarte mult șansele ca suma de pe zid să fie una mare.
    Am fost convins până în ultimul moment, când aveam contractul în față, că îl voi semna. Totuși a fost o sclipire de o secundă, când mă pregăteam să semnez, în care am simțit ceva, greu de explicat, poate a reușit Alexandra să îmi transmită din siguranța ei din platou, poate a fost inspirație divină, n-aș ști cum să o numesc, dar ceva-ul ăla m-a determinat să renunț la gândul inițial și să rup contractul.

  • ,,The Wall- Marele Zid” este o emisiune care schimbă vieți într-o singură oră. În ce fel s-a schimbat viața voastră de când ați participat în acest show?
    Întrebarea asta seamănă cu cea pe care o primeam imediat după ce ne-am căsătorit: “Și? Cum e viața de oameni căsătoriți?” Instinctiv ai răspunde că nu s-a schimbat nimic, dar dacă procesezi puțin, realizezi că nu e chiar așa.
    La fel ca atunci, și experiența The Wall – Marele Zid ne-a apropiat și ne-a unit mai mult, ne-a arătat că putem depăși orice obstacol împreună, că suntem puternici, și mai ales că facem o echipă grozavă, atât atunci când suntem unul lângă altul, dar și când suntem separat, pentru că avem aceleași țeluri.
  • Știm că marele vis al amândurora era să vă deschideți o afacere împreună. Ați început deja demersurile în acest sens?
    Am început deja discuțiile în vederea unor colaborări și încercăm să calibrăm ideea de la care am pornit pe nevoile publicului țintă, cum este cazul lui Valentin Butnaru, care are nevoie de o spălătorie auto la scara blocului :)
  • Ați obținut unul dintre cele mai mari câștiguri în acest concurs. Ce credeți că v-a ajutat în a pleca acasă cu acest premiu?
    Cu siguranță cineva acolo sus ne iubește și ne-a oferit inspirația necesară pentru a juca așa cum am făcut-o. În același timp, suntem o sumă a experiențelor noastre, iar felul nostru de a fi, modul în care ne completăm, atât în cunoștințe, cât și în atitudine, faptul că ne cunoaștem și simțim foarte bine, au contribuit în mare măsură.
  • V-ați fi văzut în concurs alături de un alt coechipier?
    În niciun caz! :)
  • Cum ați putea rezuma experiența ,,The Wall- Marele Zid” în 3 cuvinte?
    Adrenalină, aventură, suspans.
  • Ce sfaturi le puteți da viitorilor concurenți?
    Să creadă în ei, să aibă încredere deplină unul în celălalt și în primul rând, să se distreze. E o experiență unică, indiferent de finalitate și e foarte important să te bucuri de ea cât mai mult.
  • Dacă ați începe iar această experiență, ați schimba ceva?
    Cel mai probabil nu, pentru că lucrurile s-au așezat atât de bine tocmai pentru că au fost așa cum au fost.
    Vă mulțumim din suflet pentru oportunitate și tot ce am trăit acolo și pentru răsfățul pe care ni l-ați oferit pe tot parcursul colaborării.
Două suflete pereche și un vis ce a devenit realitate la „The Wall”! Alexandra și Cosmin au demonstrat că nimic nu este ... 255 de mii de lei, câştigaţi de un cuplu la The Wall - Marele Zid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x