Antena Căutare

Două suflete pereche și un vis ce a devenit realitate la „The Wall”! Alexandra și Cosmin au demonstrat că nimic nu este imposibil la „Marele Zid”

Alexandra și Cosmin Ciucanu au trecut de la agonie la extaz în confruntarea lor cu „Marele Zid”! La final, cei doi au ieșit învingători!

Alexandra și Cosmin Ciucanu au trecut de la agonie la extaz în confruntarea lor cu „Marele Zid”! La final, cei doi au ieșit învingători!

Povestea lor de iubirea i-a impresionat pe mulți și nu în fiecare zi auzi că o relație se naște într-un mod atât de surprinzător.

Când l-am întâlnit prima oară am simțit că el este bărbatul cu care mă voi căsători. Doar că nu m-am așteptat ca acest lucru să se întâmple după ce nu o să-l mai văd câțiva ani”, a zis Alexandra înainte de competiție.

Și cu fiecare povestire pe care o spuneau, cei doi au convins pe toată lumea că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Amândoi s-au descris ca fiind „oameni ai momentului”, de aceea nu au luat în considerare niciun fel de strategie, fiindcă au fost convinși de faptul că imprevizibilul situației le va impune să se adapteze.

Și acest lucru pare să le fi purtat noroc, fiindcă la final, Cosmin a fost îndeajuns de bine inspirat încât să rupă contractul și cei doi au plecat acasă cu incredibila sumă de 255.080!

Fericiți că își vor vedea visul devenit realitate (acela de-a avea o afacere împreună), Cosmin și Alexandra nu regretă deloc faptul că au decis să vină la emisiunea „The Wall” și că au avut curajul să înfrunte „Marele Zid”.

Au plecat acasă victorioși și având o experiență unică, pe care nu o vor uita prea curând!

„Zidul” i-a răsplătit cu fabuloasa sumă de 255.080 de lei! Povestea lor de iubire a devenit acum mult mai frumoasă, fiin... Norocul a fost de partea lor la "The Wall"! Cosmin și Alexandra Ciucanu au luat peste 250.000 de lei. Care a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x