Antena Căutare

Prietenia dintre ei, mai presus de orice obstacol! Mircea și Bogdan au demonstrat că nimic nu îi poate ține departe de visul de a antrena viitori baschetbaliști!

A fost o seară impresionantă la „The Wall”, acolo unde doi prieteni au ales să își dea mâna și să lupte pentru același vis care i-a ținut împreună pentru ani și ani!

A fost o seară impresionantă la „The Wall”, acolo unde doi prieteni au ales să își dea mâna și să lupte pentru același vis care i-a ținut împreună pentru ani și ani!

Este vorba despre Bogdan Luca și Mircea Prunoiu, care s-au cunoscut în urmă cu ceva timp pe terenul de baschet, în cadrul unui meci în care erau rivali.

Ceva i-a făcut să rămână prieteni și împreună au construit un vis: acela de a deveni antrenori de baschet și de-a forma noi sportivi de excepție.

Ziua sunt la serviciu și seara se revăd pe terenul de baschet, acolo unde antrenează copii.

„Nimic pe lumea asta nu îți dă o satisfacție mai mare”, a mărturisit Mircea despre activitatea sa.

El a fost și cel care a rămas în platou, iar Bogdan a mers în cameră. În nicio secundă nu și-au pierdut încredea unul în celălalt și asta s-a văzut în forța cu care au depășit orice obstacol.

Probă după probă, bile albe și bile verzi, Mircea a acumulat suma de 38.571 de lei. Bogdan a primit contractul în valoare de 11.862, dar a ales să îl rupă.

„Prietenia cu tine nu depinde de bani și noi vom continua să facem ce am făcut și până acum, să formăm copii. 38.571 este suma noastră”, a fost finalul mărturisit de concurent și seara s-a terminat în culmea fericirii pentru cei doi prieteni, pentru care „Marele Zid” a fost motiv de bucurie și de realizare a visului lor!

Destinul li s-a schimbat pentru totdeauna! Mircea și Bogdan pleacă acasă fericiți că și-au îndeplinit visul ce-i unește ... Dribbling de succes pentru doi prieteni, în ediția de aseară „The Wall- Marele Zid”! Mircea și Bogdan și-au văzut visul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x