Antena Căutare

Destinul li s-a schimbat pentru totdeauna! Mircea și Bogdan pleacă acasă fericiți că și-au îndeplinit visul ce-i unește de atâția ani!

După o seară palpitantă și plină de emoții la cote maxime, experiența de la „The Wall” se apropie de final și deznodământul decide soarta celor doi prieteni!

După o seară palpitantă și plină de emoții la cote maxime, experiența de la „The Wall” se apropie de final și deznodământul decide soarta celor doi prieteni!

„Sper ca această experiență să arate despre noi ceea ce suntem noi de fapt, doi prieteni adevărați”, a zis Bogdan sincer.

Mircea aruncă cu bile roșii pentru ulrima oară și speră că suma acumulată până acum (38602 lei) va scădea cât de puțin posibil.

Norocul stă doar în mâinile sale și de asta depinde mai ales posibilitatea realizării visului său și al lui Bogdan, acela de a antrena copii, viitori baschetbaliști de top pentru România.

38571 lei, aceasta este suma cu care concurentul a rămas la final.

„Zidul ține cu tine, Mircea”, a zis Valentin la finalul probei.

A venit și momentul cofruntării. Oare a semnat Bogdan contractul în valoare de 11862 lei? Sau l-a rupt și cei doi pleacă acasă cu 38571 lei.

„Oricât de greu a fost pentru tine, eu aici am slăbit cinci kilograme”, a zis Mircea.

„Prietenia cu tine nu depinde de bani și noi vom continua să facem ce am făcut și până acum, să formăm copii. 38.571 este suma noastră”, a fost finalul mărturisit de concurent.

„Zidul ți-a dat, Zidul ți-a luat” Mircea trece prin emoții cumplite atunci când începe să piardă din câștigurile acumula... Prietenia dintre ei, mai presus de orice obstacol! Mircea și Bogdan au demonstrat că nimic nu îi poate ține departe de v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x