A treia editie a targului de bijuterie contemporana, la Sala Dalles

Pe 24 si 25 aprilie la Sala Dalles, AUTOR, singurul targ de bijuterie contemporana romaneasca, isi deschide portile pentru a treia oara. 39 de nume sonore, mai putin consacrate sau chiar debutante, isi dezvaluie comorile din ateliere. Designerii participanti au fost selectati in urma unei aplicatii, demers intalnit in cadrul tuturor muzeelor si marilor galerii din lume. Intrarea costa 5 lei.

Bijuteria contemporana este mai mult decat o podoaba; e un barometru al frumusetii. Intr-un anotimp al culorilor vibrante si al inspiratiei creatoare, acest eveniment le ofera oportunitatea designerilor sa isi prezinte cele mai noi colectii si cele mai noi tendinte in accesorizare.

Targul se deschide cu 39 de display-uri spectaculoase si 39 de directii noi in bijuteria contemporana. Dintre designeri, nu va lipsi Smaranda Andrada, castigatoarea premiului pentru cel mai bun design de accesoriu in cadrul concursului Inspired 2009. In plus vor fi prezenti alti artisti cunoscuti precum Carla Szabo, Alexandru Lupu, Jennifer Delplanque, Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Ana Wagner, Maria Filipescu, Ioana Matei, Andra Lupu, Izabella Petrut, Elena Crisan sau Mihaela Zvinca. Targul coincide cu expozitia Little Hanoi, organizata de Centrul Ceh din Bucuresti.

Duminica seara, dupa incheierea evenimentului, va fi o petrecere pentru a sarbatori bijuteriile si iubitorii ei dar si pentru a va oferi ocazia de a discuta cu unul dintre autorii fotografiilor prezentate in expozitia Little Hanoi.

Anul acesta, partenerul targului este Vichy care va premia cea mai frumoasa si inovatoare colectie a unui designer participant. Compania va organiza si o tombola cu produse si premii surpriza.

Intrarea la eveniment costa 5 lei, iar targul va fi deschis in fiecare zi de la ora 11 la ora 21.

sursa text: feeder.ro

Ultimele știri