Căutare Live

Alice Iotta, Rodica Miron, Cezara Darie, Adelina Pestritu vin sa ii faca concurenta Antoniei in Princess Club!

Antonia si Vunk sunt pe primele locuri in majoritatea topurilor romanesti, cu megahit-ul „Pleaca”, pe care artista vin sa il cante in Princess Club. Este pentru prima data cand Antonia interpreteaza aceasta piesa fara baietii de la Vunk si primul sau concert sustinut in Bucuresti in acest an, joi noapte, dupa ora 1.00.

Dupa ce saptamana trecuta Princess Club a celebrat implinirea a opt ani de la inaugurare, alaturi de Adelina Pestritu, care a sarbatorit 25 de ani, si Fly Project, petrecerea continua si in aceasta saptamana cu super-concertul Antonia, care promite un show de zile mari. Inaintea recitalului va avea loc un nou party „Rebelle Fashion Night", cu o prezentare de moda a atelierului Dora Dora, al carei invitate speciale vor fi Alice Iotta, Rodica Miron, Cezara Darie, Adelina Pestritu, Raluca Neacsu, Mariana Dinu si alte peste 100 de modele, care ii vor face concurenta celei desemnata de FHM „cea mai sexy femeie din Romania".

S-a intamplat pe 28 iunie! Romania a cedat Basarabia si nordul Bucovinei catre URSS... A1.ro iti recomanda azi filmul "5 Days of War - 5 zile de razboi"...
Ultimele știri