Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Anca Radu, in sprijinul copiilor bolnavi de SIDA

Designerul Ana Radu a creat 30 de tinute, rochii de seara elegante cu gandul la copii bolnavi de SIDA, din centrul "VICTOR BABES". Toti banii care se vor strange din vanzarea rochiilor se vor dona acestei fundatii, in scopul de a le oferi ajutor copiilor aflati in suferinta.

Prezentatoarea evenimentului va fi Oana Roman, care si-a donat onorariul primit acestei fundatii si s-a implicat in organizarea evenimentului.

Printre vedetele care vor urca pe scena si care au raspuns prezent fara nicio pretentie sunt: Maria Dinulescu, Geanina Varga (prezentatoare stiri sportive Prima Tv), Daiana Anghel (prezentator Antena 1), Anamaria Prodan, Roxana Paraschivoiu (Kanal D), Gina Pistol.

Elena Udrea a promis ca va ne va onora cu prezenta la un astfel de eveniment si s-a aratat foarte incantata de o asemenea initiativa a unui tanar designer, care la inceput de drum pune sentimentele fata de semeni, in fata castigului material. Pe lista de invitati se mai afla si doamna Geoana, oameni din lumea fotbalului, dar si vedete de top!

Foto: Fpeople

Recomandari