Căutare Live

Angela Gheorghiu este noul Ambasador al Pacii UNESCO

Soprana Angela Gheorghiu a fost numita Ambasador al Pacii, titlu oferit de UNESCO cu ocazia unui concert sustinut in calitate de invitat de onoare la Tuscan Sun Festival, din Italia.

A zecea editie a Tuscan Sun Festival de Hans d'Orville i-a adus sopranei Angela Gheorghiu titlul de Ambasador al Pacii UNESCO. Ceremonia de investitura va avea loc la Paris, in prezenta oficialilor UNESCO.

Angela Gheorghiu este o sustinatoare a Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura, onorariul pentru concert fiind donat institutiei. Cantareata, recunoscuta pentru vocea sa in intreaga lume, doreste ca prin actiunile sale sa contribuie la impunerea pe agenda opiniei publice a problemelor semnalate de celebra organizatie.

Angela Gheorghiu l-a avut ca invitat in concert pe tenorul de orgine albaneza Saimir Pirgu, cei doi fiind acompaniati de Orchestra de Maggio Musicale Fiorentino, sub bagheta dirijorului Eugene Kohn. La concert a participat si bunul prieten al sopranei, Andrea Bocelli.

Foto: bbc.co.uk

A1.ro iti recomanda azi filmul "Prometheus". Vezi trailerul!... S-a intamplat pe 14 iunie!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri