Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Angela Gheorghiu in rolul principal din "Tosca" la Opera Nationala din Bucuresti

Spectacolul "Tosca", de Giacomo Puccini, o productie recenta a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden), va rula in premiera la Opera Nationala Bucuresti, pe 28 noiembrie, de la ora 19:00, in prezenta sopranei Angela Gheorghiu, informeaza Mediafax.

Spectacolul a fost inregistrat in iulie anul acesta si se bucura de participarea Angelei Gheorghiu, care interpreteaza rolul principal (Floria Tosca), alaturi de Jonas Kauffman (Mario Cavaradossi) si Bryn Terfel (Scarpia), acompaniati de corul si orchestra Operei Regale din Londra.

Evenimentul din 28 noiembrie va avea loc in prezenta sopranei Angela Gheorghiu, care va sosi la Bucuresti special pentru aceasta proiectie. In pauza dintre acte, va fi organizata in foaierul ONB o sesiune de autografe acordate de Angela Gheorghiu pe cel mai recent disc al sau, care poarta titlul "Hommage a Maria Callas".

Pretul unui bilet pentru este de 45 de lei iar tichetele pot fi achizitionate la casa de bilete a Operei Nationale, de luni pana duminica, intre orele 9.00 - 13.00 si 15.00 - 19.00, sau online, de pe site-ul oficial al institutiei, www.operanb.ro, si www.bilet.ro.

Recomandari