Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Aniversare E.M.I.L. si concert in Club Fabrica

Maine seara, alaturi de prieteni, fani, amatori de pogo si crowdsur fing, colegi de scena etc., grupul E.M.I.L. sarbatoreste (si lanseaza DVD-ul) "10 Ani de Abuzuri, Excese si Imoralitati", in cadrul unui concert aniversar in Club Fabrica.

Desi nu au fost niciodata urmariti de paparazzi, E.M.I.L.-ii au avut "no ro cul" ca de-a lungul timpului sa fie filmati de cei din jur in cele mai ne potrivite situatii.

Chitaristul Gabi Geor gescu a spus: "Cum ideile proas te s-au tinut lant in istoria for matiei, pe DVD se vor regasi cele mai importante momente din viata trupei, puse cap la cap intr-un do cumentar de aproximativ doua ore".

Tot el a recunoscut ca "in zece ani trupa a inregistrat trei albume, ca teva videoclipuri, nenumarate con cer te si vreo 5.000 de beri reci mai tarziu.... 10 ani de E.M.I.L. arata ma¬turitatea unor pusti care, ui tan du-se in spate, nu regreta nici o clipa din ceea ce, poate, a insemnat «cizelarea» lor. Este vorba despre ale gere, despre ideea ca orice faci, daca te ajuta sa fii fericit si implinit, este alegerea corecta".

Recomandari