Căutare Live

Aniversarea a 110 ani de transport public în Bucureşti, marcată printr-un concert cu What’s Up, Smiley şi Jo, în Parcul Izvor

Societatea de Transport Bucureşti (STB) marchează aniversarea a 110 ani de transport public în Capitală, sâmbătă seară fiind programat un concert susţinut de What’s Up, Smiley şi Jo, în Parcul Izvor.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) marchează aniversarea a 110 ani de transport public în Capitală, sâmbătă seară fiind programat un concert susţinut de What’s Up, Smiley şi Jo, în Parcul Izvor.

Transportul public bucureştean aniversează 110 de ani de la înfiinţarea primei concesiuni care a devenit principala companie de transport în comun din Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Cu acest prilej, se dă startul campaniei STB 110 ani, prin care bucureştenii sunt încurajaţi să folosească tot mai mult şi cu încredere transportul în comun.

"STB SA marchează astfel un nou început pentru transportul public din Bucureşti, graţie fondurilor alocate de Primăria Capitalei pentru modernizarea acestuia, obiectivul fiind descongestionarea traficului şi punerea oraşului în mişcare. Iar traficul rutier bucureştean poate deveni fluent numai prin încurajarea utilizării intense a transportului public", scrie în comunicat.

Conform sursei citate, Primăria Capitalei susţine această iniţiativă prin achiziţionarea a 100 de troleibuze noi, din gama de 12 metri, Euro 6, a 100 de tramvaie cu lungime de 36 de metri, a 130 de autobuze hibride, a 100 de autobuze electrice şi prin modernizarea staţiilor de tramvai, troleibuz şi autobuz, prin achiziţionarea de mobilier urban modern, şi modernizarea a 10 kilometri de linii de tramvai.

De asemenea, STB arată că îşi propune achiziţionarea a 40 de tramvaie cu lungime de 18 metri, fabricarea a 8 tramvaie Bucur LF, echiparea cu sistem de aer condiţionat a 46 de tramvaie tip V3A şi a opt tramvaie tip Bucur LF.

Pentru a marca acest moment aniversar, STB SA le oferă bucureştenilor, sâmbătă, 6 iulie, de la ora 18.00, în Parcul Izvor, un concert susţinut de What’s Up, Smiley şi Jo. Atmosfera va fi întreţinută de MC Cristi Nitzu.

Smiley, What’s Up, Jo, împreună cu vloggerii şi bloggerii prezenţi, vor cânta imnul recent lansat al STB SA şi al evenimentului, compus şi interpretat de What’s Up.

Concertul va fi transmis live pe paginile de Facebook ale artiştilor.

Sursa : news.ro

Biografia Marinei Krilovici, lansată la Festivalul Internaţional „George Enescu” în prezenţa sopranei... Peste 55.000 de persoane au fost prezente în prima zi a Festivalului Neversea...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri