Antena 1, de 19 ani mereu aproape!

Mereu impreuna, mereu aproape de oameni. Timp de 19 ani Antena 1 si-a castigat locul in sufletele voastre, ale telespectatorilor. Ne-ati urmarit emisiunile, ne-ati ascultat dezbaterile, ati ras la matinale si v-ati emotionat la campaniile Observatorului. Ati cunoscut oamenii care si-au dedicat cariera Antenei 1, care s-au format, s-au dedicat si au evoluat in spiritul "mereu aproape". Sunt "antenistii" nostri, dar in primul rand, suntem ai vostri. Cu totii am implinit 19 ani. Au fost 19 ani de performante, 19 ani de provocari, 19 ani intr-o mare familie

Acum 19 ani Antena 1 a emis pentru prima oara. Era 29 noiembrie 1993 si prima televiziune comerciala din Romania intra in casele telespectatorilor.

Intre timp a devenit o televiziune de 6 milioane de romani. Nu a fost intotdeauna simplu sau placut, dar am rezistat impreuna.

19 ani de emisie Antena 1 inseamna Observator, Duminica in familie, Din Dragoste, Genialii, Neatza cu Razvan si Dani, X factor. Inseamna o scoala de media - aici s-au format jurnalisti, aici s-au lansat campaniile Observatorului si s-au inregistrat recorduri. Antena 1 inseamna prezenatori cu experienta, reporteri profesionisti, inseamna magicienii din spatele camerelor, inseamna telespectatori fideli. Antena 1 este mereu aproape - ca o mare familie.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri