Căutare Live

Aplicaţia Enescu Experience, lansată pentru Festivalul "George Enescu"

Aplicaţia Enescu Experience, prin care utilizatorii pot descoperi Festivalul Internaţional "George Enescu" şi programele asociate, a fost lansată luni şi este disponibilă gratuit în Google Play şi AppStore.

Aplicaţia Enescu Experience, prin care utilizatorii pot descoperi Festivalul Internaţional "George Enescu" şi programele asociate, a fost lansată luni şi este disponibilă gratuit în Google Play şi AppStore.

Aceasta arată cele mai apropiate evenimente legate de Festival de pe harta Bucureştiului, dar şi modalităţile inedite prin care publicul larg se poate bucura de experienţa oferită de festival.

Aplicaţia Enescu Experience cuprinde atât cele peste o sută de concerte care fac parte din festival, cât şi programele asociate, respectiv alte câteva sute de evenimente în spaţii necovenţionale, în aer liber, muzee. Permiţând localizarea telefonului, fiecare utilizator va primi notificări despre evenimentele din apropiere, putând chiar stabili şi trasee pentru a naviga către diferite puncte de pe hartă.

Harta utilizează serviciul Google Maps, iar cu ajutorul calendarului Festivalului, disponibil în aplicaţie, utilizatorii pot alege să vadă pe hartă doar evenimentele dintr-o anumită zi. De asemenea, cu ajutorul unor filtre, pot fi alese doar evenimentele din festivalul propriu-zis sau doar programele asociate, care au loc pe tot cuprinsul Bucureştiului.

"Festivalul ne aparţine tuturor, graţie geniului lui Enescu. Chiar dacă sălile au o limitare fizică, bucuria produsă de muzică este fără graniţe. Partenerii noştri au dezvoltat această idee. Am fost deosebit de încântat să văd cum arată harta Bucureştiului în culorile festivalului, cu evenimente diverse în care împreună cu partenerii am încercat să oferim unui public cât mai larg această bucurie. Ediţia din acest an este cea mai extinsă de până acum, însă abia după ce veţi vedea harta în aplicaţie, veţi realiza ce înseamnă acest lucru", a declarat Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului Internaţional "George Enescu".

Concerte din Festival, transmisiuni directe şi înregistrări în spaţii publice, concerte alternative, tururi ghidate prin oraş sau prin ateliere ale artiştilor români, proiecţii de film, expoziţii, evenimente after party, degustări, lansări de carte, reprezentaţii live sunt marcate toate pe o hartă a experienţelor posibile, iar prin notificări de proximitate, melomanii şi nu numai, vor putea vedea care sunt cele mai apropiate şi disponibile evenimente. Aplicaţia include detalii pe scurt despre fiecare eveniment şi link-uri, pentru programarea participării sau pentru o documentare mai detaliată.

"În calitate de partener cu tradiţie - suntem deja pentru al treilea an partener pentru inovaţie al Festivalului George Enescu - şi de brand care susţine inovaţia în domeniul cultural, am considerat necesară crearea unei aplicaţii de mobil pentru a amplifica experienţa de participant la efervescenţa festivalului şi pentru publicul avizat care caută să fie permanent informat prin intermediul spaţiului digital. Aplicaţia Enescu Experience aduce la un loc tot spiritul festivalului, integrând atât experienţele din festival, cât şi programele asociate. Ne bucurăm că am putut pune la dispoziţia publicului larg un instrument digital facil, pentru a îmbunătăţi experienţa cu festivalul şi memorabilitatea evenimentelor culturale conexe. Mulţumim echipei Festivalului care a coagulat eforturile tuturor partenerilor pentru a facilita informarea şi accesul la întreaga gamă de evenimente”, a declarat Simona Panait, marketing director, Samsung România&Bulgaria.

Disponibilă atât pentru telefoanele Android, cât şi pentru cele cu sistem iOS, aplicaţia va fi actualizată constant cu informaţii pentru a oferi o experienţă completă pe perioada festivalului.

Sursa : news.ro

BIAS 2019. Demonstrații de măiestrie la înălțime, pe aeroportul Băneasa... Expoziţia "Brain inside(out)" a sculptorului spaniol Lidó Rico, inaugurată în septembrie la Galeriile Carol...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x