Palatul Mogosoaia va gazdui Balul Britanic

Domeniul Mogosoaia va fi al copiilor maine seara. Acolo va avea loc Balul Britanic. Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii Martin Harris, va fi prezent la eveniment iar surprizele placute se vor tine lant pe parcursul intregii seri.

International House Bucharest organizeaza evenimentul culminant al anului scolar 2012 - 2013: Balul Britanic !

Anul trecut au organizat pentru prima data acest eveniment sub patronajul Ambasadorului Marii Britanii in Parcul Herastrau si, intrucat a fost un real succes, au decis extinderea sa intr-o formula noua, in care toti copiii din English Kids Academy cu varstele intre 8 si 14 ani sunt oaspeti de onoare.

Anul acesta, Balul Britanic va avea loc pe data de 14 iunie 2013 intr-un cadru deosebit ce aminteste de parcurile din Londra: Parcul Mogosoaia. Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii Martin Harris, va fi prezent la eveniment iar surprizele placute se vor tine lant pe parcursul intregii seri.

Banii adunati in urma licitatiei si a tombolei vor fi donati Fundatiei "Copii in dificultate".

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri