Căutare Live

Benzile desenate au luat cu asalt Bucurestiul

Expozitii, intalniri cu artisti, proiectii de scurtmetraje de animatie, ateliere de creatie la Salonul European de Banda Desenata.

Timp de o luna, Bucurestiul gazduieste Salonul European de Banda Desenata, la Galeria Etaj 3/4 - MNAC, in cladirea Teatrului National.

Ieri, evenimentul s-a deschis oficial, in prezenta invitatului special Olivier Grenson, artist si profesor de banda desenata la Scoala de Cercetare Grafica de la Bruxelles, si a lui Horia-Roman Patapievici, presedintele Institutului Cultural Roman si presedintele Uniunii Europene a Institutelor Culturale Nationale, urmand ca pana la 21 noiembrie pasionatii de BD-uri sa aiba parte de zeci de surprize.

In cadrul Salonului a fost amenajat si un spatiu pus la dispozitia celor care doresc si indraznesc sa-si expuna propriile creatii de banda desenata, dar si un punct de vanzare, unde puteti gasi albume, brosuri si reviste de benzi desenate provenite din tarile prezente la manifestare.

De altfel, la aceasta sarbatoare a benzii desenate au fost invitati artisti precum Guy Delisle, Sylvain Coissard si Pakito Bolino (Franta), Jean Auquier (Wallonie-Bruxelles), Cserkuti David si Bayer Antal (Ungaria), Sascha Hommer (Germania), Sandu Florea (SUA), Octav Ungureanu (Romania) etc.

Citeste tot articolul pe jurnalul.ro

sursa foto: intact images

Halloween Party "Trick-Or-Treat?"... Aniversare E.M.I.L. si concert in Club Fabrica...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri