Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Bilete cu pret redus la Scorpions

Project Events si Biletoo.ro au intiat un proiect - “Promotia saptamanii”, conform caruia in fiecare saptamana va avea loc o promotie la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center si online pe www.biletoo.ro. Saptamana aceasta: promotie la biletele pentru concertul Scorpions!

In cadrul acesteia vor fi puse la vanzare 500 bilete impartite astfel: 250 bilete la Gazon A si 250 bilete la Gazon B. "Promotia saptamanii" incepe joi, 10 martie, si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, pana la 4 iulie 2011.

In perioada 10-13 martie, iubitorii de muzica rock vor putea achizitiona bilete mai ieftine cu 15% la concertul Scorpions din data de 9 iunie, de la Zone Arena. Oricine cumpara un bilet la Gazon A sau Gazon B primeste o reducere de 15%!

Achizitionarea se poate face fie direct de la Unirea Shopping Center, fie online de pe www.biletoo.ro, cu plata prin card sau prin ramburs, cu livrarea biletelor la domiciliu.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 128 lei (pret intreg) - Gazon B (cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 108.8 lei); 190 lei (pret intreg) - Gazon A (cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 161.5 lei); 265 lei - Golden Circle sI 350 lei - Tribuna. Mai multe detalii despre concert si promosie puteti afla accesand www.projectevents.ro.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Recomandari