Bungee jumping, baloane cu apa, jocuri si foc la Wet Boulevard in Sibiu

O macara de 65 de metri va fi instalata in parcarea Shopping City din Sibiu in acest weekend. Scopul? Participantii la Wet Boulevard au ocazia de a-si da adrenalina peste cap! 2500 de metri patrati este suprafata pe care vor fi amenajate piscine, terase, terenuri cu nisip pentru volei si fotbal.

Accesul la Wet Boulevard este liber si incepe sambata, 13 august, cu ora 10:00. Incepand cu ora 13:00 vor incepe jocurile copilariei: sotron, elastic, „Ratele si vanatorii", „tara, tara vrem ostasi". Castigatorii vor avea parte de premii surpriza din partea organizatorilor si a partenerilor evenimentului.

Wet Boulevard se va incheia la ora 23:00, cu un spectacol marca Crispus si un foc de artificii.

Cu o experienta de 8 ani in spectacole cu focul, trupa Crispus este cea mai cunoscuta trupa de acest fel din Romania. Spectacolele lor combina pirotehnia cu acrobatiile, creand astfel efecte vizuale unice pentru evenimente speciale.

„Wet Boulevard" este un proicect marca ASCER. Pentru anul 2011, ASCER si-a propus organizarea de evenimente interactive care sunt menite sa atraga atentia asupa a doua scopuri principale pe care asociatia le are in vedere: Bursa Pentru Romania si Centrul National de Voluntariat.

Ultimele știri